Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a helyzetet?
A párommal 5 éve vagyunk együtt.Fél éve együtt élünk a szüleinél,de olyan furák a szülei.
Egyáltalán nem közömbösek,nem beszélgetnek velem,ők mindenkiről mindent szeretnek tudni de róluk senki ne tudjon semmit.
Na,és hát a helyzet az,hogy rám sem igen kíváncsiak,mert nem nagyon kérdezgetnek.
Most az a helyzet állt elő,hogy a párom mamája nem jól van,már 90 éves,és azt hiszem,vagyis gondoljuk,hogy már végelgyengülése van,nem eszik,pelenkázni kell,nem érteni amit beszél.Nem tudom,hogy ha esetleg meghalna,anyósjelöltemhez hogyan viszonyuljak,ő rideg velem szemben,és én nem akarok e miatt hozzá közelebb kerülni.Nem akarom,hogy azt gondolja,hogy most pátyolgatom,mert nem.Lehet furán hangzik ez,de én érzem,hogy ő milyen velem szembe,(RIDEG)(ÉRZÉKETLEN) (NEM TÖRŐDÖM).
Most h a mamát pelenkázni kell,és nagyobb odafigyelést igényel,így a családjára sincs annyi ideje.Főzni nem is nagyon tud majd,legalábbis ma ezt mondta.Én meg nem szoktam itt főzni,mert a párom tesója finnyás,de nagyon,sokszor még az sem jó neki,amit az anyja főz.
Én meg még nem vagyok egy tapasztalt főző mester,így biztos nem enné meg amit csinálnék,meg ők mindig csak húst hússal esznek. 22/L
SZERETNÉK NAGYON,EZ MINDEN VÁGYAM!
De a páromat még nem látom késznek erre a dologra! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!