Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom lányainak szimpatikus vagyok, és elég gáznak tartom a (korkülönbség miatt ) mert most kezdenek úgymond felnőttél válni, hogy kezeljem a helyzetet?
bocsi nem mosolyognak hanem rohognek rajtad,mert meg 39 evesen is fiatalosnak gondolod magad:)
gondolom rolad pletykalnak,hogy milyen loser vagy
Ne vegyél róla tudomást. Felnőtt férfi vagy, ennyire azért legyél már határozott.
Biztosan tudom, hogy 15 éves kortól a lányok bizony megnézik az idősebb férfiakat is - mert ők bölcsebbek, meg azt mondják, hogy a férfiak 30éves koruktól kezdenek egyre helyesebbek lenni. Szerintem ez így is marad jóideig, az egyetlen, amit tenni tudsz, hogy nem figyelsz oda rájuk.
Én is 17éves vagyok,s ha látok egy ápolt idösebb pasit,nem 60-70éveset értek ez alatt,akkor én is megnézem ám.
Ha szép a haja,a szeme,az ajka,az orra,az ALAKJA akkor "megcsodálom" :)
S ha én találkozok ugy véletlen egy ismerössel de nem rokonnal,aki idösebb pasi s csinosabb akkor én is mosolygok,ez automatikus.Tudom kicsit furán hangzik,de a mosolygás nálam automatikus.
A te esetedben az csinálnám,amit az eggyik válaszolo itt leirt,hogy ne törödj velük,hisz te egy felnött férfi vagy.
KÉRDÉSEM: Ha te látod öket akkor mosolyogsz?Mármint automatikusan mosolyogsz?
17/Lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!