Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan mérges rám?
Amennyit kivettem a leírásodból, azt gyanítom, hogy a barátod nem tisztel, önző és kicsit magának való, nem figyel rád. A érzéseid között nem láttam semmi pozitívat, ha tényleg így gondolod ahogyan leírtad, próbáld megbeszélni a barátoddal.
"ha àtmegyek és mást csinál akkor haza küld h most miért jövök." - A reakciójából kitűnik, hogy csak felesleg vagy számára.
Ha hozzám átjönne a barátnőm, bármit is csinálok éppen, fordítok rá időt és örülnék, hogy együtt lehetünk, akár egy kis idő erejéig is. Szerintem egy kapcsolatban ez a normális. Gondold át miért vagy vele, és lépj, hogy ha ezt nem bírod elviselni. Én úgy érzem, érzelmileg kihasznál téged, és nem hagyja, hogy privát szférád legyen mellette, pedig meg kell tanulni kompromisszumokat kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!