Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, túlkomplikálok, vagy jogosan vagyok mérges és szomorú?
Pont így voltam. Most úgy alakult, hogy mindketten passzíváltatunk egy félévet. Ha ittvagyok nála, néha úgy érzem, érdeklem, néha meg úgy, hogy nem. Nálunk is sokkal kevesebb a szex, mint szeretném, és olyan, mintha nem érdekelné, hogy nekem jó-e egyáltalán. Nem látom, hogy különösebben meghatná, hogy épp szexelünk.
Szóval fogalmam sincs, mi a megoldás, csak gondoltam írok, hogy lásd, nem vagy egyedül tanácstalanságoddal.
Hát figyelj. Hasonló helyzetben vagyok, én sem tölthetek sok időt egy héten a barátommal, mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy ő többnyire igyekszik a legtöbb szabadidejét velem tölteni, de van, hogy egy nap nem is beszélünk annyi a dolga. Egy héten összesen 1 nap jut átlagban egy délután, egy este meg egy délelőtt. Nekem sok időbe telt mire ezt elfogadtam és kezdetben eléggé elhanyagolt, szerencsére mikor szóltam neki, akkor változtatott. Nekem is rajta kívül csak egy barátnőm van.
Szerintem nem vagy hisztis elvégre ha valaki szereti a párját akkor vele akar lenni és jó kapcsolatot akar. Próbáld meg megbeszélni ezt a barátoddal, kicsit újraépíteni a kapcsolatotokat és ha szeret akkor változtatni fog. Ha viszont tényleg sok a dolga, akkor próbáld meg elfogadni, ez most egy ilyen időszak, majd lesz szünet is mikor nem lesz ennyi tanulnivalója. :) Neked is van most olyan dolog amire fontos koncentrálnod, próbáld meg azzal lefoglalni magad. Így nem fogsz ilyeneken agyalni. Ha érezteti veled, hogy szeret, akkor nincs nagy gond szerintem, de ha megbeszéled vele és semmit nem akar tenni, akkor elgondolkodtató, hogy mit is érez valójában. Ha szeretnél erről beszélgetni még, akkor nyugodtan írj privátban. :) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!