Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paksra akar költözni a párom, de én rettegek. Menjünk mégis, megéri?
Rettegek, hogy nem Pesten fogok megöregedni. Imádok bulizni járni, táncolni, iszogatni a barátaimmal, itt van mozi, színház, kiállítások... Minden nap megyek valahová. A karrierem is csak innen törhet igazán nagyra. Neki azonban csak Pakson van jövője, a Paks 2 beruházás miatt ott kapott hatalmas lehetőséget.
Mi legyen?
Vele akartam leélni az életem. Pesten le is élném, de máshol nem akarok élni. :(
Valaki volt már ilyen helyzetben?
Paks milyen egyáltalán?
Amúgy én 25 vagyok ő 35, tehát van köztünk különbség vágyak területén.
14:51 -es gondolod az öregek direkt a sz@rra izgulnak?
Arra gondoltam, hogy fiataloknak semmi szórakozási lehetősége nincs, nagyokos! Az öregek meg elvannak az ilyen szezonális rendezvényekkel, meg családi napokkal. Ők fiatalok, így ez volt a a kérdés miatt a szempont, de nyugodtan köss belém, idióta!
Hát nézd. Paks Budapesttől 1 órányi útra van tehát a heti 1x beülök valahova az járható. Ellenben. Az is hogy ő pakson melozik és Budapesten lakik . Vesz valami hulladék Diesel autót ami 5 litert fogyaszt 3500 naponta az út és 1 óra oda 1 vissza. Teljesen elfogadható tétel és neked marad kávézó neki meg Paks.
Ha gyerek lesz mondjuk akkor a kavezod úgyis kuka lesz mert gyerekkel nehéz vállalkozást vinni főleg az első pár évben akkor azért a paksi meló jól fog jönni.
Miért akar költözni, miért nem jár be inkább Paksra? Egy óra az nem olyan távolság, amiért fel kéne adni egy egész vállakozást, főleg, hogy ennyit beletettél. Én nem költöznék a helyedben, inkább többet utaznék, távkapcsolatban lennék, vagy találnék valami kompromisszumot, Paks nincs olyan messze.
(Amúgy nem értem miért lenne gáz, ha nem hitelből lenne, hanem a szüleid segítenének... Basszus, van egy értelmes célod, meg amúgyis alig vállalkozik valaki, miért baj, ha tudják támogatni a szülei? Miért baj az, ha valakinek segítenek a céljaiban?)
Szia,
én is Paksra költöztem Bpről.
Kb. egy óra autóval Bp, bármilyen programra, rendezvényre el tudsz menni. Csak magyar viszonyok között ijedezünk 100-150 km-től, az USA-ban ez simán ingázási távolság, és itthon is sokan ingáznak ilyen távolságból minden probléma nélkül.
Egy kicsit kreatívabbnak kell lenni, mintha Bpn lakna az ember egy albérletben. Meg kell oldani a szállást, parkolást. Nagyjából ennyi a nehézség.
Cserébe egy gyönyörű kis városban lakhatsz a Duna partján. Ha nem olyan leszel, mint azok a paksiak, akik azt se tudják, mi van 3 km-re tőlük, hanem élvezed az életet, kirándulsz, túrázol, autózol, szereted a jó éttermeket, kávézókat, akkor Paks egy szuper hely lesz neked. Kiváló borok, összességében jófej emberek. Az autópálya pedig mindig ott van, ha Budapestre mennél programra. Én könyvbemutatókra meg ilyenekre is járok, nem olyan nagy ügy. Paks pedig csodálatos hely.
Ne menj, ha nem akarsz. Próbáld meg megbeszélni, hátha kompromisszumra juttok mégis, ha nem, akkor azt tedd amit a szíved - eszed is diktál!
Off de pár hozzászólsára válaszolnék
1. Gyerek mellett is lehet vinni vállalkozást, mert van PÁRJA is általában, aki segít. Plusz ha a családja is ott van közel, sok segítséget kaphat! Illetve fél éves korától mehet bölcsibe.
2. Tényleg nem baj az, ha a szülők támogatják a gyereket. Engem nem tudnak, DE nem irigykedem azokra, akiknek tudnak (az már bosszant ha felvág és nagyképűsködik). Gazdaságélénkítő, ha a szülők nem ülnek rajta, hanem vállalkozásba teszik pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!