Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paksra akar költözni a párom, de én rettegek. Menjünk
mégis, megéri?
Figyelt kérdés
Rettegek, hogy nem Pesten fogok megöregedni. Imádok bulizni járni, táncolni, iszogatni a barátaimmal, itt van mozi, színház, kiállítások... Minden nap megyek valahová. A karrierem is csak innen törhet igazán nagyra. Neki azonban csak Pakson van jövője, a Paks 2 beruházás miatt ott kapott hatalmas lehetőséget.
Mi legyen?
Vele akartam leélni az életem. Pesten le is élném, de máshol nem akarok élni. :(
Valaki volt már ilyen helyzetben?
Paks milyen egyáltalán?
Amúgy én 25 vagyok ő 35, tehát van köztünk különbség vágyak területén.
Ha ennyi visszatart, hogy nem élhetsz Pesten, akkor nem is akartad igazán vele leélni az életedet. Sajnos a párkapcsolat áldozatokkal jár. Neked kell döntened, hogy mi a fontosabb számodra a pesti élet, vagy ő. Én személy szerint úgy gondolom, ha azt érzed megtaláltad életed párját ne engedd el mikor majd öregek lesztek, nyugdíjasok nem a buli és a szórakozás lesz a fontos és nem a munka ott már sokkal fontosabb az, hogy együtt tudjatok élni.
2017. nov. 29. 11:45
12/51 anonim válasza:
Paks nem a világ végén van, te jó ég... :D jobb esetben 2 óra... Mi történik ha csak a hétvégét töltitek együtt? Vagy ő jön Pestre vagy te mész oda?
2017. nov. 29. 11:45
13/51 anonim válasza:
Es kilometerekrol nem tudsz uzelemtetni egy kavezot? Gondolom, ha mar jol fizet, vannak alkalmazottjaid. Tehat semmi szukseg rad ott. Egy heten egyszer felmesz, megnezed , azt szevasz. Szerinted a Tesco,Meki, Starbucks nagykutyai is minden uzlet elott ott csaholnak mindennap? De szerintem nem ez a bajod... egyszeruen belekenyelmesedtel az eletbe es lusta vagy kockaztatni. A kompromisszum keszsegedrol ne is beszeljunk.
2017. nov. 29. 11:49
14/51 anonim válasza:
A munka fontosabb. Egy jó melót nem hagynék ott egy kan miatt. Nyugi, akad majd másik pasi.
2017. nov. 29. 11:50
15/51 anonim válasza:
A helyiek úgy hívják hogy Paks falu.
Azért lett város mert felépítették az erőművet, de a falusias jelleg megmaradt..
2017. nov. 29. 11:55
16/51 anonim válasza:
Kávézó, hol van ennek kávézója :D
2017. nov. 29. 11:57
17/51 anonim válasza:
Arra azért kíváncsi lennék, hogy 25 évesen honnan teremtettél tőkét egy kávézó beindításához, ha nem apuci-anyuci zsebéből.
2017. nov. 29. 12:00
18/51 anonim válasza:
Én a párommal Új-Zélandra is elmennék, ha úgy adódna.
2017. nov. 29. 12:02
19/51 anonim válasza:
Jó hely Paks, 30 km- re lakom tőle, többször megfordulok ott, még fantasztikus horgásztavak is vannak az erőműnél, meg Európa- i szintű egynapos sebészet. És látnád azt a sok sugárzó tekintetű embert..😀
2017. nov. 29. 12:03
20/51 anonim válasza:
Azért pesten kivül eléggé nulla az élet. Én "csak" 10 km-re laktam, de éjszakai járat nem volt. Két orát utaztam melohelyre, bulizás kb csak ugy ha örsön deukkoltam hajnalig, mikor végre jött az elsö hév, ami elvitt haza... szar volt, többet nem költöznék vissza.
Kérdező, ha te nagyvárosi életet élnél, ok de akkor szakits.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!