Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paksra akar költözni a párom, de én rettegek. Menjünk mégis, megéri?
Rettegek, hogy nem Pesten fogok megöregedni. Imádok bulizni járni, táncolni, iszogatni a barátaimmal, itt van mozi, színház, kiállítások... Minden nap megyek valahová. A karrierem is csak innen törhet igazán nagyra. Neki azonban csak Pakson van jövője, a Paks 2 beruházás miatt ott kapott hatalmas lehetőséget.
Mi legyen?
Vele akartam leélni az életem. Pesten le is élném, de máshol nem akarok élni. :(
Valaki volt már ilyen helyzetben?
Paks milyen egyáltalán?
Amúgy én 25 vagyok ő 35, tehát van köztünk különbség vágyak területén.
Az oké, hogy áldozatokat kell hoznia az embernek a család érdekében, de nem mindegy, mennyit. Az a gyereknek sem jó, ha anyu megkeseredett, mert semmi szórakozása, öröme az életben. Plusz ha már áldozatok, a férfi miért nem tud hozni áldozatot, miért a nőktől várják el? Na ugye.
Én ebben az esetben szakítanék, és keresnék mást. Nemcsak egy ember van, akivel jó kapcsolatot tud kialakítani a kérdező.
Én nem mennèk.
A pesti nyüzsgés után rettentő nehéz megszokni a nyugis unalmat. Tapasztalatból írok.
Nincsenek barátok, hiányzik a pesti élet.... Én nem adnâm fel a biztos megélhetésemet egy pasi miatt. Mi van, ha Pakson nem lesz munkád?
Hosszútávon biztosan kiütközne az eltérő életszemléletetek, hiszen mások az életcéljaitok. Véleményem szerint hamar kikészülnél a környezetváltástól, hiszen látható mennyire szereted a pesti nyüzsgést.
Szerintem mindenképpen beszéld meg Vele az aggodalmaidat, hiszen a jövőre nézve nagy hatással lesz mindkettőtökre a költözés, környezetválozás.
A munkám miatt én is vidéken élek. 50 ezres iparváros.
Nem vagyok fiatal. Volt itt egy zenés szórakozóhely a korosztályomnak. 1 éve bezárt.
60 kilométer a következő város ahol hasonló van. Az sem nagy durranás. Színház majdnem teljesen felejtős.
Sok gyári munkás. Becslésem szerint az itt élők - dolgozók 3/4-e férfi. Nem kedvelek itt élni.
Azért jöttem ide, mivel munkanélküli voltam és ez volt az első hely ahová eltudtam helyezkedni.
Megértelek téged és a párodat is. Én nem költöznék el onnét ahová kötődöm egy nő kedvéért sem.
Nekem a természet, az erdő a vízpart a mindenem. Sohasem tudnék Pesten élni, ahol annyi lenne az egész szórakozásom, hogy moziba, vagy borozgatni megyek a barátaimmal.
Ennek ellenére a legmesszebbmenőkig megértem, akinek viszont ez az álmai netovábbja. Maradj Pesten, kérdező, a párod pedig költözzön Paksra. Húzzatok egy strigulát a sikertelen párkapcsolatokhoz, és folytassa ki-ki a saját életét. Én úgy látom, nem olyan véresen komoly az a kapcsolat, amiért odadobnátok az álmaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!