Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Paksra akar költözni a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paksra akar költözni a párom, de én rettegek. Menjünk mégis, megéri?

Figyelt kérdés

Rettegek, hogy nem Pesten fogok megöregedni. Imádok bulizni járni, táncolni, iszogatni a barátaimmal, itt van mozi, színház, kiállítások... Minden nap megyek valahová. A karrierem is csak innen törhet igazán nagyra. Neki azonban csak Pakson van jövője, a Paks 2 beruházás miatt ott kapott hatalmas lehetőséget.

Mi legyen?

Vele akartam leélni az életem. Pesten le is élném, de máshol nem akarok élni. :(

Valaki volt már ilyen helyzetben?

Paks milyen egyáltalán?

Amúgy én 25 vagyok ő 35, tehát van köztünk különbség vágyak területén.

2017. nov. 29. 11:26
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
Milyen Paks? Sz-r. És ma már tényleg nincs ott semmi. A mozi tényleg egy vicc, az a pár szórakozóhely, ami maradt, az meg elég igénytelen (mind zene és mind a közönség szempontjából). Egy büdös nagy falu, öregeknek megfelel.
2017. nov. 29. 14:51
 32/51 anonim ***** válasza:
Én nem mennék, nem rúgnám fel az egész életem és hagynék mindent hátra egy pasi miatt. Paksnál nagyobb városban nőttem fel, de még ott se volt sok lehetőség eljárni szórakozni, beülni valahova. Lehet hogy 40 évesen nem klubbokba fog járni az ember, de azért idősebb korában is elfog járni valamerre, ha más nem színházba, múzeumba, kávézóba, éttermekbe. Bp-n hihetetlen nagy ezekből a felhozatal, míg vidéken jó ha van 1-2 ilyen a városban és kifújt. Arról nem is beszélve, hogy nem akarja mindenki többórányi távolságra költözni a családjától, barátaitól. Én inkább szakítanék a pasival, ha a távkapcsolat nem opció. Ő is mehet és élheti az életét ahogy szeretné, meg nekem se kéne miatta újrakezdeni mindent.
2017. nov. 29. 14:53
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

Az oké, hogy áldozatokat kell hoznia az embernek a család érdekében, de nem mindegy, mennyit. Az a gyereknek sem jó, ha anyu megkeseredett, mert semmi szórakozása, öröme az életben. Plusz ha már áldozatok, a férfi miért nem tud hozni áldozatot, miért a nőktől várják el? Na ugye.

Én ebben az esetben szakítanék, és keresnék mást. Nemcsak egy ember van, akivel jó kapcsolatot tud kialakítani a kérdező.

2017. nov. 29. 14:56
 34/51 anonim ***** válasza:

Én nem mennèk.

A pesti nyüzsgés után rettentő nehéz megszokni a nyugis unalmat. Tapasztalatból írok.

Nincsenek barátok, hiányzik a pesti élet.... Én nem adnâm fel a biztos megélhetésemet egy pasi miatt. Mi van, ha Pakson nem lesz munkád?

2017. nov. 29. 15:11
 35/51 anonim ***** válasza:

Hosszútávon biztosan kiütközne az eltérő életszemléletetek, hiszen mások az életcéljaitok. Véleményem szerint hamar kikészülnél a környezetváltástól, hiszen látható mennyire szereted a pesti nyüzsgést.

Szerintem mindenképpen beszéld meg Vele az aggodalmaidat, hiszen a jövőre nézve nagy hatással lesz mindkettőtökre a költözés, környezetválozás.

2017. nov. 29. 15:18
 36/51 A kérdező kommentje:
Félek, hogy nem lesz munkám. Életem "fő műve" Pesten a kávézóm, a családom miatt is maradni szeretnék. Hiányozna, hogy esténként csak úgy beüljünk valahová, vagy elmenjünk egy moziba, stb... Ő biztos megy, amit megértek, de én nem tudok. A szívem és az eszem is azt súgja, hogy ne.
2017. nov. 29. 15:20
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

A munkám miatt én is vidéken élek. 50 ezres iparváros.

Nem vagyok fiatal. Volt itt egy zenés szórakozóhely a korosztályomnak. 1 éve bezárt.

60 kilométer a következő város ahol hasonló van. Az sem nagy durranás. Színház majdnem teljesen felejtős.

Sok gyári munkás. Becslésem szerint az itt élők - dolgozók 3/4-e férfi. Nem kedvelek itt élni.

Azért jöttem ide, mivel munkanélküli voltam és ez volt az első hely ahová eltudtam helyezkedni.

Megértelek téged és a párodat is. Én nem költöznék el onnét ahová kötődöm egy nő kedvéért sem.

2017. nov. 29. 15:45
 38/51 anonim ***** válasza:
0%
14:51 -es gondolod az öregek direkt a sz@rra izgulnak?
2017. nov. 29. 15:49
 39/51 anonim ***** válasza:
12:14 -es, ez nem köpőcsésze irigy húgyagymirigyek részére
2017. nov. 29. 15:50
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a természet, az erdő a vízpart a mindenem. Sohasem tudnék Pesten élni, ahol annyi lenne az egész szórakozásom, hogy moziba, vagy borozgatni megyek a barátaimmal.

Ennek ellenére a legmesszebbmenőkig megértem, akinek viszont ez az álmai netovábbja. Maradj Pesten, kérdező, a párod pedig költözzön Paksra. Húzzatok egy strigulát a sikertelen párkapcsolatokhoz, és folytassa ki-ki a saját életét. Én úgy látom, nem olyan véresen komoly az a kapcsolat, amiért odadobnátok az álmaitokat.

2017. nov. 29. 16:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!