Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Paksra akar költözni a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paksra akar költözni a párom, de én rettegek. Menjünk mégis, megéri?

Figyelt kérdés

Rettegek, hogy nem Pesten fogok megöregedni. Imádok bulizni járni, táncolni, iszogatni a barátaimmal, itt van mozi, színház, kiállítások... Minden nap megyek valahová. A karrierem is csak innen törhet igazán nagyra. Neki azonban csak Pakson van jövője, a Paks 2 beruházás miatt ott kapott hatalmas lehetőséget.

Mi legyen?

Vele akartam leélni az életem. Pesten le is élném, de máshol nem akarok élni. :(

Valaki volt már ilyen helyzetben?

Paks milyen egyáltalán?

Amúgy én 25 vagyok ő 35, tehát van köztünk különbség vágyak területén.

2017. nov. 29. 11:26
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
7%

Más pénzén beindít egy vállalkozást, és ezt hívja karriernek. :D Közben pedig egy csöves lenne, ha a szülei nem tették volna alá a megélhetést. Elszomorít ez az igazságtalanság.

2017. nov. 29. 12:14
 22/51 anonim ***** válasza:
92%
Miert kell valakit tamadni meg rogton a zsebeben turkalni, csak mert nem akar x dolgot? Nevetsegesen szanalmas viselkedes. Nagyon sokan vannak, akik kizarolag Budapesten tudnanak elni. Ez van. Aki nem akar ott elni, ne eljen, de ne tamadjon meg sertegessen olyanokat, akik viszont ott akarnak bizonyos okokbol.
2017. nov. 29. 12:14
 23/51 anonim ***** válasza:
79%
Ezt csak te tudod magadról, hol tudsz boldogan élni. Én semmiért sem költöznék ki Pestről. Pakson helyben tuti nem tudnék olyan jól fizető irodai munkát találni, mint ami itt van, és nekem igenis hiányozna a választási lehetőség szórakozási és kulturális lehetőségekből, és az is, hogy tömegközlekedéssel tök gyorsan elérem mindet.
2017. nov. 29. 12:20
 24/51 A kérdező kommentje:

Hú, látom sokan el vannak tévedve. 21 évesen multinál kezdtem, 23 évesen leépítés volt, kaptam végkielégítésnek 1,5millió forintot. Mellé tettem az összegürizett egymillió kétszázezrem és felvettem rá hitelt. Ebből csináltam a kávézóm. Szóval köszönöm a sok "kedves" kommentet.

Őszintén szólva, ezt nehéz lenne itt hagynom. Ez az életem, bent vagyok minden nap, itt vannak a barátaim, a törzsvendégeim. Itt lakik a családom is Pesten. Még a keresztszüleim is. Nagyon nehéz lenne ettől megválnom, még a párom kedvéért is. Nagyon szeretem őt, de bele sem gondol az én helyzetembe. Neki egyértelmű, hogy megyünk, az ő családja ott él. Kérdeztem tőle, mi lenne, ha nem Paksra mennénk, de hallani sem akar Dunaújvárosról vagy Kiskunlacházáról.

Huszonöt vagyok, elértem valamit egyedül (igaz, albiban lakom és kocsim nincs, az pedig sok embernek van, de én vállalkozni akartam), adjam fel vidékért?

Paks közel sem Pest... egy kávézó van, ami ér is valamit, a mozi a vicc kategóriát súrolja, semmi hozzáadott művészeti értéke nincs a városnak. Erőmű és ennyi...

És igen, szeretek eljárni iszogatni, heti egyszer barátnőkkel, azt is be kéne fejeznem. Ő ott simán eljárhatna, ott vannak a gyerekkori barátai. Nem akarok önző lenni, de ha szakítunk, akkor mi lesz velem? Feladtam érte az álmaim?

Nem akar távkapcsolatot... eddig babát terveztünk, most jött ez a gond. Ő eddig mindig 2-300 ezret keresett, lehet a nagy pénz vonzza.

2017. nov. 29. 12:31
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem soha ne add fel önmagad más kedvéért, akármennyire szereted. Nem akar máshova menni csak Paksra, nem akar távkapcsolatot, semmi kompromisszum készség.
2017. nov. 29. 13:19
 26/51 anonim ***** válasza:
Én nem mennék a helyedben.
2017. nov. 29. 13:28
 27/51 anonim ***** válasza:
10%

Te kérdező. Paks város ám :D

31/f

2017. nov. 29. 13:40
 28/51 anonim ***** válasza:
38%

"bulizni járni, táncolni, iszogatni a barátaimmal"

Ezek úgy is elmúlnak mindkettőtöknek, amint hamarosan családot alapítotok és gyerekeitek lesznek.

2017. nov. 29. 13:57
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
Egy pasi nem ér ennyit. És ha szakítotok? Oda van mindened....
2017. nov. 29. 14:11
 30/51 anonim ***** válasza:
36%

Mi a fa sz? Család? Gyerekek? Még (nemtől függetlenül) mindenki 40-50-60 évesen is bulizni akar, meg amiket írtál?

Hihetetlen, hogy mennyire ember nem képes elfogadni, hogy az életben való továbblépés más dolgokról való lemondással jár.

Neeeem, mindenki mindent akar egyszerre.

2017. nov. 29. 14:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!