Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paksra akar költözni a párom, de én rettegek. Menjünk mégis, megéri?
Rettegek, hogy nem Pesten fogok megöregedni. Imádok bulizni járni, táncolni, iszogatni a barátaimmal, itt van mozi, színház, kiállítások... Minden nap megyek valahová. A karrierem is csak innen törhet igazán nagyra. Neki azonban csak Pakson van jövője, a Paks 2 beruházás miatt ott kapott hatalmas lehetőséget.
Mi legyen?
Vele akartam leélni az életem. Pesten le is élném, de máshol nem akarok élni. :(
Valaki volt már ilyen helyzetben?
Paks milyen egyáltalán?
Amúgy én 25 vagyok ő 35, tehát van köztünk különbség vágyak területén.
pakson meddig lenne melója? egy évig? kettő?
mert van táv.kapcs is
Aha, pesten kívül mindenhol megáll az élet délután 5-kor, az esti szórakozás a tollfosztás, meg az asszonynépek pletykákkal dobják fel a napjaikat. Mindenki a tikokkal kel és fekszik. Alkoholt nem lehet kapni, moziról még nem is hallottak, színes tv sincs, színház helyett meg templomba lehet csak járni.
Ja, pesten kívül sehol nem lehet szórakozni :D
Ugye ezt a kérdést nem gondoltad komolyan? :D
Nem esel ám le a világ széléről, ha kimész pest határán kívülre :D
A kérdező elég erősen játsza az eszét :D
Szerintem a pali nem véletlenül akar Paksra menni :D
Szabadulna :D
Neked kozmopolitának nem való a magyar vidék. Neki munkájának élő embernek nem való a pesti massza.
Vagy távkapcsolat, vagy el kell gondolkodni, hogy ilyen különbségekkel van-e értelme folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!