Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A hadsereget választja helyettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hadsereget választja helyettem?

Figyelt kérdés
Mit lehet ilyenkor tenni? A barátnőm minden körülmények között a katona akar lenni, ilyen szakra fog jelentkezni az egyetemen is. Én azt se tudtam, hogy egy munka. 2 éve készül az alkalmassági vizsgára, fizikailag képzi magát, IQ teszteket tölt ki, minden álma, hogy kijusson Afganisztánba. Hogy lehet erre vagyni? Ráadásul az fél év. Mi van, ha meghal? Ha átmegy az alkalmasságin ő elmegy a kiképzésre az hónapokig tart. Addig mi lesz velünk? Megkérdeztem tőle, szinte értetlenül nezett és a szeméből ez sütött: "dehát a honvédség a minden, mégis mire gondoltál te f...sz?" Eleve nem értem, hogy miért vágyik valaki oda, de nőként? És, ha gyereke lesz? Akkor is megy majd a katonásdi? Biztos jó a gyereknek, hogy az anyja fegyverrel a hátán, terepruhában tölti a minden napjait. Milyen kép alakul így ki benne? Na mindegy, gyerek nincs, de így nem is lesz, mert félek rámegy a kapcsolatunk. Erről lebeszélni nem lehet, mi?
2017. nov. 28. 08:28
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
18%

És ennek mi köze az egészhez? Felfogtuk, a katonák az emberiség krémje, oké.

Attól még mi a túrónak kell összejönni valakivel csak azért, hogy utána lelépj a bánatba? (És itt most tök mindegy, hogy lövöldözni, sulit építeni, vagy aranyat bányászni) Ennek mi értelme?

2017. nov. 28. 13:25
 42/49 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó, attól még lehet párkapcsolata, hogy nem szokásos életmódot él. Nem mindenki fogadja el, de lesz, aki igen. A kérdés az inkább, hogy a kérdező minek jött össze ezzel a lánnyal. Gondolom nem most, fél év után derült ki, hogy mi a csaj életcélja. Inkább azt tartom valószínűnek, hogy folyton erről beszél. Joggal gondolhatta az elején úgy, hogy a kérdező elfogadja ezt.
2017. nov. 28. 13:34
 43/49 anonim ***** válasza:
100%

annyit hozzátennék a témához, hogy a gyerekes nőknek nem kell fegyverrel rohangálniuk. ők irodai munkát végeznek.

de tény, hogy jobban fog járni a csaj egy szakmabelivel. és hidd el, nem egy agyatlan barommal fog összejönni.

2017. nov. 28. 13:51
 44/49 anonim ***** válasza:
8%

"attól még lehet párkapcsolata, hogy nem szokásos életmódot él. Nem mindenki fogadja el, de lesz, aki igen."

Akkor miért nem keresett olyat?

2017. nov. 28. 14:29
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
Keresett ő olyat, hiszen gondolom már az elején szóba került. Csak a kérdező azt hitte, hogy majd ő megváltoztatja a lányt. Nem jött be.
2017. nov. 28. 14:31
 46/49 anonim ***** válasza:
95%

egyetértek az utolsóval.

valószínűleg az 1. randin szóbakerültek a lány tervei, csak a kérdező túl sokat hitt magáról ("majd én megváltoztatom"). a csaj meg belement, mert a csávó nyilván nem ezzel a megváltoztatási tervvel indított, hanem adta a megértőt/támogatót. most meg pampog.

2017. nov. 28. 15:26
 47/49 anonim ***** válasza:

Ezesetben persze a kérdezőt nem értem abszolút. Bár őt most se, hogy minek pampog..

Nem fér bele = szakítás

Belefér = támogatás

Nem kell túlbonyolítani..

2017. nov. 28. 17:20
 48/49 anonim ***** válasza:
94%

"Mégha itthon bohóckodik, valahol ertem"

Rugnálak p.csan nyomban, ha az én vágyaimról, jövendő szakmámról nyilatkoznál így. Ebben a kapcsolatban nem ketten vagytok. Létezik te meg a kis igényeid, mindenki más meg hülye meg csak bohóckodik.

Amúgy meg süt belőled a sötétség.

2017. nov. 30. 08:51
 49/49 anonim ***** válasza:

kérdező, végigolvastam azt a nagyon kevéske választ, amit adtál.

szerintem jót tenne, ha néhanapján kitekintenél a szülőfaludból.

borzalmasan egyszerűen gondolkodsz.

2017. nov. 30. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!