Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hadsereget választja helyettem?
És ennek mi köze az egészhez? Felfogtuk, a katonák az emberiség krémje, oké.
Attól még mi a túrónak kell összejönni valakivel csak azért, hogy utána lelépj a bánatba? (És itt most tök mindegy, hogy lövöldözni, sulit építeni, vagy aranyat bányászni) Ennek mi értelme?
annyit hozzátennék a témához, hogy a gyerekes nőknek nem kell fegyverrel rohangálniuk. ők irodai munkát végeznek.
de tény, hogy jobban fog járni a csaj egy szakmabelivel. és hidd el, nem egy agyatlan barommal fog összejönni.
"attól még lehet párkapcsolata, hogy nem szokásos életmódot él. Nem mindenki fogadja el, de lesz, aki igen."
Akkor miért nem keresett olyat?
egyetértek az utolsóval.
valószínűleg az 1. randin szóbakerültek a lány tervei, csak a kérdező túl sokat hitt magáról ("majd én megváltoztatom"). a csaj meg belement, mert a csávó nyilván nem ezzel a megváltoztatási tervvel indított, hanem adta a megértőt/támogatót. most meg pampog.
Ezesetben persze a kérdezőt nem értem abszolút. Bár őt most se, hogy minek pampog..
Nem fér bele = szakítás
Belefér = támogatás
Nem kell túlbonyolítani..
"Mégha itthon bohóckodik, valahol ertem"
Rugnálak p.csan nyomban, ha az én vágyaimról, jövendő szakmámról nyilatkoznál így. Ebben a kapcsolatban nem ketten vagytok. Létezik te meg a kis igényeid, mindenki más meg hülye meg csak bohóckodik.
Amúgy meg süt belőled a sötétség.
kérdező, végigolvastam azt a nagyon kevéske választ, amit adtál.
szerintem jót tenne, ha néhanapján kitekintenél a szülőfaludból.
borzalmasan egyszerűen gondolkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!