Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hadsereget választja helyettem?
.,, egy kapcsolatban alkalmazkodni kell,,
Na pont ez az, ami neked nem megy.
A baratnod mar az elejen, sot az elott is tudta, mit akar kezdeni az eletevel. Ezt tudtad is, mert elmonda neked, nyilt lapokkal jatszott. Te ennek ellene is osszejottel vele, es meg neked all foljebb, amiert elete almat nem adja fol egy valameddig tarto futo kaland mitt?
#26: szóval tudattalanul, vakon, felelőtlenül ugrottál bele egy olyan dologba, ami évekig, sőt, akár mindkettőtök életének a végéig alapvetően meghatározó lehet. Ez nagyon szomorú, és vagy végtelenül önző, vagy végtelenül ostoba hozzáállás, de mindenképpen elfogadhatatlanul felelőtlen.
#30:
>Egy kapcsolatban alkalmazkodni kell valamennyire a másikhoz.
Valamennyire, sőt, eléggé nagy mértékben, igen. De NEM ALAPVETŐ ÉLETCÉLOKBAN.
>Normális kapcsolat egy ilyet nem bir ki egy őrültség az egész.
Normális kapcsolat NEM JÖN LÉTRE ilyen esetben, az az őrültség, hogy TE ennek ellenére összehoztad.
>Mégha itthon bohóckodik, valahol ertem, hogy Magyarországért tesz, de Afganisztánban arabokat gyilkolni nem az ország érdeke.
A jelenlegi helyzetben tökéletesen irreleváns, hogy neked vagy akár a szüleinek mi a véleménye a céljairól. Nekem sem tetszene, de ez most nem számít. A kérdés az, hogy hogyan és mikor kellett volna ezt kezelni. Nem jókor, és nem jól kezelted.
A tanulság az, hogy nem jövünk össze valakivel, akinek az alapvető céljait nem tudjuk elfogadni. Remélem, ezentúl észben tartod ezt.
Mondjuk azt én se éetem, hogy ha valakinek élete álma külföldre menni lövöldözni, akkor mi a túróért kell kapcsolat neki. Hogy gyorsan tönkre tehessen valakit még előtte, vagy mi? :D (az olyan filmek is csak dühöt váltanak ki belőlem, mikor katona aput otthon várja anyu meg a babájuk, és megy a sírás-rívás, hogy ki kinek hogy hiányzik... lol)
Van amúgy egy ismerősöm, akinek az anyja katona volt, járt koszovóba vagy mi volt az akkor aktuális bohóckodás tárgya.. azóta felnőtt a lánya, hát azt hiszem néha beszélnek egymással, de ennyi, soha nem alakult ki köztük anya-lánya viszony.
Kérdező, szakíts. Nem is értem, mit vársz. Lebeszélni nem tudod, és nem is kell. Hagyjátok a kapcsolatot, és legyen ez a lány egy kedves ismerős akinek örülhetsz, hogy megtalálta a hivatását, és kívánj neki sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!