Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hadsereget választja helyettem?
Figyelt kérdés
Mit lehet ilyenkor tenni? A barátnőm minden körülmények között a katona akar lenni, ilyen szakra fog jelentkezni az egyetemen is. Én azt se tudtam, hogy egy munka. 2 éve készül az alkalmassági vizsgára, fizikailag képzi magát, IQ teszteket tölt ki, minden álma, hogy kijusson Afganisztánba. Hogy lehet erre vagyni? Ráadásul az fél év. Mi van, ha meghal? Ha átmegy az alkalmasságin ő elmegy a kiképzésre az hónapokig tart. Addig mi lesz velünk? Megkérdeztem tőle, szinte értetlenül nezett és a szeméből ez sütött: "dehát a honvédség a minden, mégis mire gondoltál te f...sz?" Eleve nem értem, hogy miért vágyik valaki oda, de nőként? És, ha gyereke lesz? Akkor is megy majd a katonásdi? Biztos jó a gyereknek, hogy az anyja fegyverrel a hátán, terepruhában tölti a minden napjait. Milyen kép alakul így ki benne? Na mindegy, gyerek nincs, de így nem is lesz, mert félek rámegy a kapcsolatunk. Erről lebeszélni nem lehet, mi?
,, Dragam! Es honnan jott ez, hogy katona szeretnel lenni? Honnan vetted az otletet’’
Hmm, a kutyafajat, de nehez lenne megkerdezni , mi?
2017. nov. 28. 09:50
23/49 anonim válasza:
Továbbra is egydimenziós a gondolkodásod. Nem csak a jobbikosok lehetnek hazafiak, hanem az összes többi párt hívei is. Normális országokban ez nem úgy működik, hogy csak a szélsőjobbosok szeretik a hazájukat. Amerikában vagy Izraelben a baloldaliak házán ugyanúgy láttam kitéve nemzeti zászlót, mint a jobboldaliakén és Angliában mindenki ugyanúgy tiszteli a királynőt. Ez csak egy hülye magyar szokás, hogy aki hazafi, az rögtön szélsőjobboldali. Egyébként nem csak hazafiságból lehet valaki katona. Lehet, hogy érdekli ez a világ, vonzzák a kihívások, az izgalmas élet. Akik például beállnak az Idegenlégióba, azok sem azért teszik, mert annyira imádják Franciaországot.
2017. nov. 28. 09:54
24/49 anonim válasza:
Ha en adakozok a magyar szegenyeknek/ hajlektalanoknak, akkor biztos jobbikos vagyok, vagy esetleg magam is szegeny korulmenyek kozott elo? Nahat, micsoda gondolkodas mod...
2017. nov. 28. 09:57
25/49 anonim válasza:
#7:
>Évek óta nem tudom, mivel fél éve vagyunk együtt, de akkor is féltem.
Akkor miért jöttél össze vele? Hogyan lehetséges, hogy nem vetted figyelembe az ő életének az egyik sarokkövét, amelyiket te biztosan nem tudod elfogadni?
Függetlenül attól, hogy milyen hatásai és vonzatai vannak a céljainak, itt csak te vagy a hunyó. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy hogy gondoltad ezt, amikor összejöttél vele.
2017. nov. 28. 10:04
26/49 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy egymásba szerettünk, és így alakult. Nem gondoltam végig, hogy ez mivel is jár pontosan.
2017. nov. 28. 10:15
27/49 anonim válasza:
Akkor késő bánat. Fogadd el így, vagy keress mást.
2017. nov. 28. 10:20
28/49 anonim válasza:
Mert akkor is csak magadra gondoltal azzal, hogy van egy szep, okos baratnod, az o almait figyelmen kivul hagyja.
Ha en tudom valakirol, hogy x ev utan elhagyja az orszagot , eleve nem adom meg az eselyt, hogy bele szeressek..
2017. nov. 28. 10:21
29/49 anonim válasza:
Hagyva*
Bocsi
2017. nov. 28. 10:22
30/49 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy én vagyok az önző. Egy kapcsolatban alkalmazkodni kell valamennyire a másikhoz. Normális kapcsolat egy ilyet nem bir ki egy őrültség az egész. Fél évek se egy ölelés, se szex, se semmi ráadásul egy ilyen értelmetlen és veszelyes baromság miatt. Mégha itthon bohóckodik, valahol ertem, hogy Magyarországért tesz, de Afganisztánban arabokat gyilkolni nem az ország érdeke.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!