Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverokat választotta helyettem, meg fogja bánni?
Amíg nincsenek közös gyerekeitek, addig miért is bánna meg bármit?
Nekem minden közeli, régi jó barát előrébb van mint bármelyik nő.
De bármelyik közeli, régi jó barátnál előrébb lenne bármelyik nő, akitől gyerekem van/lesz.
32/F
Te csak áltatod magad.
Neki a meleg étel, tiszta ruha stb, nem érték. Nem fontos, de persze kényelmes.
Esetleg a rendszeres szex még igen, de a hűség ott is csak nyűg.
Te veszélyforrás vagy: teherbeesel, nem veteted el, és oda a szabadsága.
A haverok nem esnek teherbe. Nem akarnak házasságot, gyűrűt, hűséget, nulla felelősség. Tőlük azt kapja, ami neki fontos: bulik, szórakozás, kikapcsolódás.
Majd lesz másik csaja, aki mos, meg takarít.
TE nagyon szeretted. Ő meg hagyta egy darabig, mert neki így kényelmes.
Soha nem bánja meg, hogy vége. Max egyszer-kétszer még megdugna. De ez nem szerelem.
Ne várd, hogy könnyezve, térden állva kér bocsánatot. Lépj tovább, annyit nem ér egy ilyen pasi, hogy telesírj egy zsebkendőt.
melyik normális nő szül gyereket olyannak, akinek a barátai fontosabbak, mint ő? :D esetleg aki szintén leszarja a másikat, neki se fontos...
szerintem nem fogja megbánni... örülj neki, legalább megszabadultál tőle. úgyse ez a jellemző szerintem. általában mindkét félnek a párja a legfontosabb, elvégre vele akarja leélni az életét, vele akar családot stb. szóval találsz majd normálisat.
5.
Már van 1 gyerekem és egy nő akivel 4 éve együtt vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!