Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megint a játékot választotta helyettem, valaki volt már hasonló helyzetben?
1-es: Ettől még nem csicska
2-es: Mielőtt ítélkezel, előtte talán utánanézhetnél. Nem 'random' hüvelyfertőzésem van, hanem a stressz miatt túlszaporodtak az eleve ott élő baktériumok.
3-as: Attól még nem lúzer, hogy van ez a problémánk és biztos vagyok benne, hogy te is találni fogsz valakit
4-es: Értékelem a humorod, de azzal nem nagyon szokott játszani.
5-ös: Ha akarnék se lehetne jelenleg semmi, meg ugye érted, hogy nem ez a fő probléma, azért köszi.
Önző, semmi egyéb.
Beszéld meg vele, hogy neked nem baj hogy játszik, téged nem zavar, csak rosszul esett neked hogy annak ellenére hogy beteg vagy, nem te voltál az első. Kis támogatást vártál volna tőle, és (ezt is hangsúlyozd ki) ugyan nem mondtad hogy erre van szükséged, figyelhetne rád jobban.
Követeld meg a figyelmet tőle, én is szoktam kockulni, de ha szüksége van rám bnőmnek, akkor *flip table* és rohanok. Most ő tanul, én meg itthon "verem", de holnap délelőtt átmegyek vagy egy fagyival, vagy virággal, hogy kizökkentsem a vizsgákra készülés stresszéből.
Lényeg hogy lehet csak emlékeztetni kell rá, hogy figyelmet igényelsz, és észbe kap. Ha nem akkor hosszú távon ez gond lesz, lehet dobnod kell. Viszont fontos hogy te is tényleg megadj neki mindent.
Én azt vettem észre hogy egészséges kapcsolatban ha szeretet akarsz valakitől, akkor minél többet adj. Ha figyel rád, emiatt ő is többet fog adni.
Mivel még dguni sem lehet a fertőzésed miatt, mit vársz? :D
Amúgy, igaza van, ő suliban van, te otthon tespedsz. Hadd vezesse már le előbb a feszkót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!