Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megint a játékot választotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint a játékot választotta helyettem, valaki volt már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Dióhéjban: Én ma tanulok és itthon vagyok mert elég durva hüvelyfertőzésem van és nem vagyok jól. A barátom reggel óta a kampuszon 'tanul', most meg mikor írtam neki, hogy mikor jön vissza, akkor azt írta, hogy hamarosan, de előtte feszültséglevezetésként játszani fog(wow). Normál esetben ezen nem akadnék ki, de most elég rosszul esett, hogy mikor tök vacakul vagyok, akkor nem az az első, hogy pl átjöjjön, megkérdezze, hogy vagyok vagy valami, aztán utána is tudott volna játszani itt nálam, ha ez annyira fontos. Ez már nem az első ilyen eset, ilyenkor pedig még egy puszit se kapok max fél óránként egyet vagy ha tölt a játék vagy valami. Ezt most hogyan kezeljem? Az én hibám hogy hanyagol? Én próbálok jó társa lenni, támogatom, segítek amiben tudok, sütni is szoktam meg néha meglepem ezzel-azzal...nem tudom, mit tehetnék még.
2015. máj. 12. 20:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, csak mellékesen, nem 'otthon tespedek', hanem tanulok, ugyanúgy elmentem bevásárolni, takarítottam, munkát kerestem. Amúgy meg egy kapcsolat nem csak a szexről szól, sajnálom, ha te még csak ilyet találtál.
2015. máj. 13. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!