Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A hadsereget választja helyettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hadsereget választja helyettem?

Figyelt kérdés
Mit lehet ilyenkor tenni? A barátnőm minden körülmények között a katona akar lenni, ilyen szakra fog jelentkezni az egyetemen is. Én azt se tudtam, hogy egy munka. 2 éve készül az alkalmassági vizsgára, fizikailag képzi magát, IQ teszteket tölt ki, minden álma, hogy kijusson Afganisztánba. Hogy lehet erre vagyni? Ráadásul az fél év. Mi van, ha meghal? Ha átmegy az alkalmasságin ő elmegy a kiképzésre az hónapokig tart. Addig mi lesz velünk? Megkérdeztem tőle, szinte értetlenül nezett és a szeméből ez sütött: "dehát a honvédség a minden, mégis mire gondoltál te f...sz?" Eleve nem értem, hogy miért vágyik valaki oda, de nőként? És, ha gyereke lesz? Akkor is megy majd a katonásdi? Biztos jó a gyereknek, hogy az anyja fegyverrel a hátán, terepruhában tölti a minden napjait. Milyen kép alakul így ki benne? Na mindegy, gyerek nincs, de így nem is lesz, mert félek rámegy a kapcsolatunk. Erről lebeszélni nem lehet, mi?
2017. nov. 28. 08:28
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
Nem lehet lebeszélni. Fél éve vagytok együtt, ő már két éve erre készül, ez minden vágya. Ki vagy te, hogy most elkezdd ezzel cseszegetni? Két lehetőséged van: elfogadod vagy keresel mást. Ő meg majd talál valakit, akinek ez nem probléma és vele alapít családot. Az is lehet, hogy egy ideig csinálja, jár Afganisztánba meg ilyesmi, aztán amikor gyereket szeretne, úgy dönt, hogy átkéri magát irodai munkára. De ezt te már valószínűleg nem fogod látni, mert nem hiszem, hogy sokáig veled marad, ha így nyaggatod.
2017. nov. 28. 08:51
 12/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem mit kell csesztezni a lanyt azzal, hogy katona akar lenni.

Nem egy, es nem ketto full hetero ferfit ismerek, akik mukormos, fodrasz szakmaban vannak, nagyon jol dolgoznak es sikeresek is. Ezt valasztottak hivatasuknak, mert szeretik csinalni. A kerdezo baratnoje is SZERETNE katona lenni. Szerintem nincs annal jobb, mikor szereti valaki a munkajat, mert igy nem is igazan munka, hanem hobbi, amiert penz jar. Ezt leginkabb egy eletre valasztod, ebben fogsz dolgozni, a mindennapjaid reszet teszi ki. Nagyon nem mindegy, hogy ezt nyuggel vagy jo kedvvel csinalod. Ellenben a pasikkal. Azok csak jonnek mennek, lehet hogy 1 ev mulva mar egyutt se lennetek, kitudja?

A kerdezonek inkabb orulnie kellene, hogy a parja megtalalta az alom melot.

2017. nov. 28. 08:57
 13/49 A kérdező kommentje:
#8 bárcsak igazad lenne, de sajnos nincs. Jól körbe járta a témát, az elmúlt 1 évben számos levelet váltott a honvédséggel, és Facebookon felkeresett egy csomó katonát, aki kint volt. Nem ketten vannak, nem nagynéha, hanem folyamatosan, és mehetnek nők. Haláleset is történt már, ahol az egyik női katona volt az áldozat.
2017. nov. 28. 09:06
 14/49 A kérdező kommentje:
#9, de biztos találok okos és szép lanyt, de nekem ő kell. Pont ezen tulajdonságok miatt nem értem miért pazarolja el magát egy ilyen hülyeségre. Van egyáltalán hadsereg ebben az országban? Nonszensz az egész.
2017. nov. 28. 09:08
 15/49 anonim ***** válasza:
100%

Ertheto, hogy felted es nem akarod.

De az az o elete. Nem varhatod, hogy feladjon erted mindent, es dologozzon a sarki coop-ban, csak azert, hogy te boldogg lehess , mert veled van.

Kulonben, minnel akaratosabb vagy a temban, annal jobban eltaszitod magadtol. Aztan tavkapcs se lesz....

Ha mar te is belatod, hogy nem tudsz mit tenni, ideje lenne elfogadni a donteset, nem??

2017. nov. 28. 09:08
 16/49 A kérdező kommentje:
#11 értelek. Csak tudnám honnan ez a fene nagy hivatástudat. Se nem jobbikos , seaszulei nem azok, katona sincs a családban, biztos nem látta ezt sehol. Van irodai munka is? Na az jó. Ezt nem is tudtam. Rákérdezek mik a pontos tervei.
2017. nov. 28. 09:20
 17/49 anonim ***** válasza:
94%
Bocsi kérdező, de ilyen kérdést is csak egy egydimenziós ember képes feltenni... Érdekes módon mindig a te fajtád hiszi azt, hogy ő képviseli a normális álláspontot, pedig csak a klisét reklámozzátok. Igen, van olyan ember, aki az átlaggal szemben nagyobb célokat tűz ki maga elé, mint, hogy gimi után lötyögjön az egyetemen, szétbulizza az agyát, majd munkába áll, 30 előtt megházasodik, gyereket csinál, aztán csókolom! Létezik ám más opció is a párkapcsolaton, meg családalapításon túl, csak a többségnek eszébe sem jut ezt megkérdőjelezni, csak sodródnak birkák módjára a többséggel. Nem mindenki választja a könnyebb, kényelmesebb utat. Nagyon helyes, hogy ilyen öntudatos a barátnőd, menjen csak, küzdjön az álmaiért, gyerekszülésre meg ott van a klisét képviselő tömeg. S legalább meg fogja tudni védeni magát!
2017. nov. 28. 09:29
 18/49 anonim ***** válasza:
96%
Tehát csak az vágyhat katonai pályára, aki jobbikos vagy van katona a családban? Úgy tűnik, a barátnőd kettőtök helyett is okos.
2017. nov. 28. 09:31
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy persze, hogy van irodai munka. A hadseregnek rengeteg nem harcoló katonára van szüksége, mérnököktől a sima aktatologató irodistákig. Ha egyetemre megy, ott is van hadmérnöki kar.
2017. nov. 28. 09:38
 20/49 A kérdező kommentje:
#18 nem. Nyilván a Jobbik elott is voltak katonák, de gondolom ahhoz, hogy az ember bealljon a "házat szolgálni", ahhoz kell válni Jobbik szerű beállítottság, ők olyan hazafiak. Aki meg katonacsaládból jön, az előtt nyilván van példa. Csak nem értem, hogy ez honnan jött neki, ennyi az egész.
2017. nov. 28. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!