Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel most megcsaltam? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy párom 3,5 éve, akit imádok, persze kisebb-nagyobb félreértések, nézeteltérések vannak köztünk. Nemrég rámírt az exbarátom, aki évekkel ezelőtt kidobott engem. Sokat beszélgettünk, tanácsot is kértem tőle, és mivel én nem érzek már semmit iránta, hülyültem vele és most szerintem teljesen félreértette. Én poénra vettem a beszélgetést, de most visszaolvastam, és ami nekem teljesen egyértelműen poénnak tűnt, az egy külső olvasónak lehet, hogy mást jelentene. Rettenetesen érzem magam, úgy érzem, megcsaltam a barátomat, nem is tudom, hogy viselkedjek vele! Nagyon szeretem és megbántam, de a másik fiút sem akarom megbántani, mert nem ártott nekem semmit. Szemétláda vagyok? Mit tegyek? 22/L2017. nov. 15. 20:52
11/11 anonim válasza:
Szemétláda és megcsaló vagy-e, mert poénkodtál?
Erre milyen választ válsz az egyértelmű nemen kívül?
A megbántás a másikon múlik, nem rajtad. kezeld ahogyan érzed, ha látod, nyomul, mond meg neki, ne tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!