Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel most megcsaltam? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy párom 3,5 éve, akit imádok, persze kisebb-nagyobb félreértések, nézeteltérések vannak köztünk. Nemrég rámírt az exbarátom, aki évekkel ezelőtt kidobott engem. Sokat beszélgettünk, tanácsot is kértem tőle, és mivel én nem érzek már semmit iránta, hülyültem vele és most szerintem teljesen félreértette. Én poénra vettem a beszélgetést, de most visszaolvastam, és ami nekem teljesen egyértelműen poénnak tűnt, az egy külső olvasónak lehet, hogy mást jelentene. Rettenetesen érzem magam, úgy érzem, megcsaltam a barátomat, nem is tudom, hogy viselkedjek vele! Nagyon szeretem és megbántam, de a másik fiút sem akarom megbántani, mert nem ártott nekem semmit. Szemétláda vagyok? Mit tegyek? 22/L
Viszont ha nem tudod magad kontrollálni, akkor inkább ne írj többet az exnek.
2017. nov. 15. 20:55
2/11 anonim válasza:
Találd ki magadban hogy mi a bajod, keressétek meg a problémát és beszéljétek át!
veszekedjetek egy jót ha kell.
2017. nov. 15. 21:03
3/11 anonim válasza:
Ezért nem kell irogatni az exekkel -.-
Okoska -.- ;)
2017. nov. 15. 21:44
4/11 anonim válasza:
Nem csaltad meg, de állj le az exeddel való beszélgetéssel.
2017. nov. 15. 22:02
5/11 anonim válasza:
"Nemrég rámírt az exbarátom, aki évekkel ezelőtt kidobott engem ...... Nagyon szeretem és megbántam, de a másik fiút sem akarom megbántani, mert nem ártott nekem semmit. Szemétláda vagyok? Mit tegyek?"
Ez csak nekem ellentmondás?
Egyébként nem vagy szemétláda.
Mivel szeretnél mit tenni?
2017. nov. 15. 22:57
6/11 A kérdező kommentje:
Jogosnak tűnik az észrevételed első blikkre, de az, hogy megmondta, hogy már nem szeret és elhagyott, az max sérelem nekem, de ettől nem bántott :D
2017. nov. 15. 23:06
7/11 anonim válasza:
Így már értem. :)
Ezek szerint én vagyok ebben a témában túlérzékeny, mert ha valaki kidob, az bizony az "ellenségem" lesz. :D
2017. nov. 15. 23:23
8/11 anonim válasza:
Mély levegő, nem tettél semmi rosszat. Történt egy félreértés, ezt tisztázódott exeddel. Mondd el azt, amit ide is írtál: te csak viccelődtél, embernek, havernak kezelted, és nem akarod megbántani, de páromat szereted. Ennyi.
2017. nov. 15. 23:57
9/11 anonim válasza:
*ezt tisztázd exeddel
(Bocsánat, az autokorrekt belejavított)
2017. nov. 15. 23:57
10/11 anonim válasza:
Ez nem megcsalás. Nem is szándékosan "flörtölgettél" vele. Mond el neki ezt, amit leírtál, visszaolvastad, úgy érzed ez hülyén jött ki, nem gondoltad komolyan - nem akarod megbántani, nem fordul elő többet. Pár nap és nem is fog érdekelni a dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!