Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anita979 kérdése:
Megcsalásnak számit e szerintetek ha első szerelmemmel e-mailben hogy úgy mondjam intim kapcsolatba kerültünk. (képcsere, kivánlak, bárcsak itt lehetnél. Stb) 7 éve férjnél vagyok. Soha még hadonló sem történt. Megcsaltam a férjem ezzel?
Figyelt kérdés
2017. jan. 31. 15:18
1/8 anonim válasza:
Van akinél ez már megcsalás. Igazából amíg fizikailag nem történik semmi nem az.
2/8 anonim válasza:
Ha a férjed tenné ezt veled mit éreznél? Amint a másik helyébe képzeled magad tudni fogod a választ.
4/8 anonim válasza:
Igen. Nekem sem esne jól, ha a férjem ilyeneket írogatna, de mivel szeretem őt én sem írogatok az exemmel.
Ez nem csak megcsalás, hanem megalázó is a férjedre nézve.
6/8 anonim válasza:
Ez mindig hülye kérdés. Az a megcsalás, amit a párod annak tart. Ha a férjed tudná ezt, hogy érezné magát? Megcsalásnak érezné, árulásnak, vagy csak egy kis semmiségnek, megengedhető flörtnek? Erre te tudod a legjobban a választ, mert mi nem ismerjük a férjedet.
Szerintem te csak meg akarod nyugtatni a lelkiismeretedet azzal, hogy külső megerősítésre vársz tőlünk. De ez nem változtat a helyzeten, azon, hogy a férjed ezt hogyan látná, ha tudná.
7/8 anonim válasza:
Ha a flörtölés kiderülne, akkor röpülnél mint a kismadár.
39F
8/8 anonim válasza:
Nekem annak számítana! Repülnél szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!