Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnyerném ezt a "dögösségi" fogadást?
Emlékeztetsz a legjobb barátomra. Neki úgy egy éve lehetett ez a heppje. Ő is fogadott a haverjaival, vágatott ecsetfrizurát, szerzett "menő" ruhákat (napszemüveget is) és meg volt róla győződve, hogy most aztán ő a húha de hűha. Tény és való, hogy minden ujjára akadt egy kis csitri, de a neki szimpatikus lányok sorra utasították vissza. Mondanom sem kell, tippje nem volt mégis miért. Erre ő méginkább próbált átmenni menő gyerekbe, aminek annyi lett a vége, hogy már én is megmondtam neki, hogy amennyiben továbbra is több ékszert és tunikát hord, mint én lány létemre, nem mutatkozom a társaságában. Persze berágott, otthagyott, felém se nézett. Két hétre rá az a lány, aki mióta ismerem tetszik neki, megmondta a tutit. Mikor a csajszi is a fejéhez vágta, hogy megváltozott és már nem is érti, mi volt benne szimpatikus neki jó nagyot csattant a padlón. De azóta legalább megint a földön jár. A haja kezd visszanőni, a mindenféle csicsás airmaxeit visszacserélte bakancsra (a menő napszemüvegét azóta is én hordom), és nem utolsó sorban végre visszakaptam a legjobb barátom. Na meg persze, hogy tutira meglegyen a happy end, pénteken randija lesz (szerintem sejted kivel).
Ebből ne azt vedd le, hogy a hülyére rájött a mesélhetnék, hanem, hogy nem leszel igazából előrébb azzal, hogy tucattá válsz. Hidd el, a legtöbb lánynak sokkal inkább imponál, ha egyedi vagy. Csak meg kell tanulnod, hol keresd az ilyen lányokat.
Ez utóbbihoz is, meg a fogadáshoz is sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!