Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megnyerném ezt a "dögösségi"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnyerném ezt a "dögösségi" fogadást?

Figyelt kérdés
az interneten (nem csak ezen az oldalon)kb 10ből 8 esetben totál megszakad a levelezésem a csajjal....haverom mondja nekem hogy nem "vagyok dögös" ennyi...ezen lehet nyávogni, lehet tudomásul venni de mindegy ez van és kész....én kötöttem vele egy fogadást hogy hogy ezt a 10ből nyolc game overt leviszem 10ből 5 re.....és ehhez nem kell más mint egy napszeműveg meg ecset frizura....tehát már fogadtunk de ha biztosak lennétek magatokban milyen tétig mennétek el(abban még nem egyeztettünk) és ha óvatosak vagytok akkor mi lenne a tét?..én olyan közepesen vagyok biztos a dolgomba

2016. aug. 26. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Na én ecsetfrizurával hajtanálak el.
2016. aug. 26. 17:07
 2/8 A kérdező kommentje:
az lemaradt hogy a képcsere után szakad meg de talán kitalálható
2016. aug. 26. 17:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Minél sablonosabb ("menőbb") külsőt öltesz magadra, nyilván annál több felszínes, szintén egy kaptafára készült észlénynek fogsz "tetszeni".
2016. aug. 26. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:
"napszeműveg"
2016. aug. 26. 17:28
 5/8 anonim válasza:
Édes drága csillag virágszálam, ezt remélem, nem gondoltad komolyan. Egy ecset frizura egy normális lány szemében inkább komikus és/vagy taszító. Ne úgy akarj kinézni, mint minden második kirakathuszár. Azzal inkább csak rontanál a helyzeten. Helyette valami olyat válassz, ami neked jól áll. Szerintem úgy sokkal jobb lenne a "statisztikád"
2016. aug. 27. 10:36
 6/8 A kérdező kommentje:
én nem tudom ki a normális lány .....de tippem szerint nem azok akikkel eddig szóba elegyedtem mert akkor senki nem kopott volna le szinte
2016. aug. 27. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Sikerülhet a fogadás, ha ilyen tipikus plázacicákra írsz rá. Normális, helyes, kedves, igényes lányoknál ez 10/0 lenne.
2016. aug. 29. 16:13
 8/8 anonim válasza:

Emlékeztetsz a legjobb barátomra. Neki úgy egy éve lehetett ez a heppje. Ő is fogadott a haverjaival, vágatott ecsetfrizurát, szerzett "menő" ruhákat (napszemüveget is) és meg volt róla győződve, hogy most aztán ő a húha de hűha. Tény és való, hogy minden ujjára akadt egy kis csitri, de a neki szimpatikus lányok sorra utasították vissza. Mondanom sem kell, tippje nem volt mégis miért. Erre ő méginkább próbált átmenni menő gyerekbe, aminek annyi lett a vége, hogy már én is megmondtam neki, hogy amennyiben továbbra is több ékszert és tunikát hord, mint én lány létemre, nem mutatkozom a társaságában. Persze berágott, otthagyott, felém se nézett. Két hétre rá az a lány, aki mióta ismerem tetszik neki, megmondta a tutit. Mikor a csajszi is a fejéhez vágta, hogy megváltozott és már nem is érti, mi volt benne szimpatikus neki jó nagyot csattant a padlón. De azóta legalább megint a földön jár. A haja kezd visszanőni, a mindenféle csicsás airmaxeit visszacserélte bakancsra (a menő napszemüvegét azóta is én hordom), és nem utolsó sorban végre visszakaptam a legjobb barátom. Na meg persze, hogy tutira meglegyen a happy end, pénteken randija lesz (szerintem sejted kivel).

Ebből ne azt vedd le, hogy a hülyére rájött a mesélhetnék, hanem, hogy nem leszel igazából előrébb azzal, hogy tucattá válsz. Hidd el, a legtöbb lánynak sokkal inkább imponál, ha egyedi vagy. Csak meg kell tanulnod, hol keresd az ilyen lányokat.

Ez utóbbihoz is, meg a fogadáshoz is sok sikert!

2016. aug. 29. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!