Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Arra nagyon kiváncsi vagyok...

Richárd1001 kérdése:

Arra nagyon kiváncsi vagyok hogy ha megnyerném az 5 ös lottot mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Csak felutott bennem hogy ki nem ölne meg 4 milliárd 100 millio forintért ? Meg mivel igazolnám hogy én nyertem ? Egyáltalán nem értem hogy megy ez 1 órája csak találgatunk meg vitázunk hogy megy ez :)

2015. ápr. 18. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1 órája találgattok és nem jutott eszetekbe megnézni a játékszervező honlapját...

[link]

2015. ápr. 18. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kell hozzá sok ész. Ki van rakva egy telefonszám a postán, ha nincs akkor elkéred vagy bemutatod a szelvényt a dolgozónak h nyertél, aztán mintha egy egyszerű nap lenne besétálsz hozzájuk, megadod a számlaszámod/számaid és utalják a pénzt.
2015. ápr. 18. 20:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Ilyen sok pénzről van szó nem hinném hogy a négyezer milliót érő szelvénnyel csak besétálok valahova kicsit egyszerű lenne vagy veszélyes nem ? !!! Ennek van módja tuti
2015. ápr. 18. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Az a módja, hogy van egy külön nagy nyeremény vonal. Azt felhívod, ott olyan kérdéseket tesznek neked majd fel, amit csak a nyertes szelvény tulajdonosa tudhat (szelvény száma, feladásának helye, ideje, stb...)

Ha ezekre tudsz válaszolni akkor be fognak hívni a szerencsejáték ZRT-hez, ahol találkozol egy nagyon megbízható személlyel, akivel mindent egyeztetni tudtok.

Hiába ér 4,1 mrd-ot az a szelvény, simán beülsz egy taxiba és megkéred, hogy vigyen az első kerületbe (akár a Széll Kálmán térre). Kutya nem fog tőled kérdezni semmit, az meg nincs a homlokodra írva, hogy mi van a pénztárcádban. Ha meg már benn vagy az épületben akkor tiszta sor minden.

2015. ápr. 18. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Úgy látszik nehezen megy az értőolvasás.
2015. ápr. 18. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:

birom amikor az egyszeru emberek azt gondoljak hogy 4 milliardert mar ok lennenek a nagybetus celpont :)

Az orszagban rengeteg olyan ember szaladgal akik 4 milliardot a mellenyzsebukukbol kihuznak, aztan megsem olik oket halomra a penzukert.

2015. ápr. 18. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!