Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha három pasi eltűnt a képcsere az mit jelent?
Figyelt kérdés
Sohasem hazudtam leírtam mindent magamról. Pár éve chateltem ott több pasinak tetszettem. Akik értelmesebbek és helyesebbek voltak ezeknél a pasiknál akikkel képet cseréltünk.2016. szept. 12. 20:06
1/17 A kérdező kommentje:
Után.
2016. szept. 12. 20:07
3/17 A kérdező kommentje:
Nekem sem kifejezetten tetszett egyik sem, de nem voltam bunkó, hogy képküldés után leírjam. Adni akartam egy esélyt az ismerkedésnek.
2016. szept. 12. 20:09
4/17 anonim válasza:
Át tudom érezni a helyzeted, mert én is jártam ugyanígy nem is egyszer. Eltűntek a lányok, mint szürke borjú a szódás lovában.
Voltam a másik oldalon is, amikor nem tetszett a lány, aki képet küldött, de nem tűntem el, hanem még ekkor is igyekeztem pozitívan hozzáállni, mert jófej volt. Jó tett helyébe jót várj. Vagy nem?
5/17 A kérdező kommentje:
Előtte tök normálisan beszélgettünk. Amúgy nem értem mert tök átlagos pasik voltak.
2016. szept. 12. 20:15
6/17 anonim válasza:
Az is lehet, hogy kamusak voltak. Barátnőm aki átlagos, ápolt nő nem talált ott pasit. Nem tudom hogy azoknak a pasiknak akikkel ismerkedett, milyen nőre vágytak. Mert szerintem a barátnőm nőbe sokkal szebb, mint a pasik akikkel ismizett. Nem tudom mi vezet ehez, hogy sok férfi nem látja reálisan magát, vagy szepségkirálynőt szeretne? :-D
7/17 anonim válasza:
Látod, én azt se tudom, milyen lányok utasítottak vissza :D Na jó, az egyikről tudom, mert megtaláltam fb-n az elmondott adatai alapján, és ő se volt egy szépség :D De ha rendes lett volna, én továbbra is rendes lettem volna vele.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom itt miért nincs sikerem. Régebben a chaten amikor ismerkedtem, sok pasi írta hogy szép vagyok, kapcsolatom is lett onnan. Itt meg semmi, pedig nem változtam meg drasztikusan.
2016. szept. 12. 20:27
9/17 Noren1989 válasza:
Valami nagyot ütött nekik...
10/17 A kérdező kommentje:
Utolsó nekem sem jöttek be, csak adni akartam egy esélyt ha ismerkedek. Sokkal helyesebb pasikkal jártam már mint akikkel a társkeresőn képet cseréltem.
2016. szept. 12. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!