Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha három pasi eltűnt a képcser...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha három pasi eltűnt a képcsere az mit jelent?

Figyelt kérdés
Sohasem hazudtam leírtam mindent magamról. Pár éve chateltem ott több pasinak tetszettem. Akik értelmesebbek és helyesebbek voltak ezeknél a pasiknál akikkel képet cseréltünk.
2016. szept. 12. 20:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%
Küldj nekem is, és megnézem, tudok-e valami hasznossal szolgálni :DD
2016. szept. 12. 20:52
 12/17 Noren1989 ***** válasza:
0%
Gondolom ezt a lenéző stílust nem közvetítetted feléjük, igaz?
2016. szept. 12. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy túl szép voltál nekik, és úgy gondolták, hogy esélyük sincs nálad.

Küldhetsz képet nekem is, kíváncsi vagyok rád :)

2016. szept. 12. 21:48
 14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó ez màr csak színtiszta kötekedés amit te csinálsz. Egyébként normàlisan beszélgetek, a külseje alapján nem bàntok meg senkit. De mivel egy kérdést írtam ki nem beszélek mellé az igazat írom.
2016. szept. 12. 21:49
 15/17 A kérdező kommentje:
Már kinőttem abból a korból, hogy más megerősítése számítson abban hogy nézek ki. :-D
2016. szept. 12. 21:51
 16/17 Noren1989 ***** válasza:
0%
Nincs több tippünk. Küldj képet, mondunk véleményt.
2016. szept. 12. 21:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem csak a megerősítés miatt,

ha azt mondják szép vagy, akkor biztosan így is van :)

Viszont így ki tudjuk zárni annak a lehetőségét, hogy probléma van a külsőddel.

Lehet, hogy nem változtál drasztikusan, de sokszor apróságok számítanak. Én láttam egy lányról sok képet, nekem nagyon megtetszett, viszont volt egy kép róla, amin ki volt rúzsozva és fal fehér arca volt (talán a sminktől), azon egyáltalán nem tetszett, rúzs nélkül és kevesebb sminkkel sokkal jobban önmaga volt.

2016. szept. 12. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!