Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen sok az őrült pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen sok az őrült pasi?

Figyelt kérdés
Neten is és személyesen is csak az őrült pasikat fogom ki. Egyszerűen már félek a pasiktòl és nem merek senki felé nyitni.. pedig csak 22 éves vagyok. Nem tartom magam butának, normálisan nézek ki, lehet velem beszélgetni, és mégis. Ezen az oldalon is sokan zaklattak, ma is két pasi fenyegetett meg.. már tényleg félek. :(
2016. szept. 10. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Én még azoktól a lányoktól is megkapom, hogy milyen értelmes, értékes, rendes seác vagyok, akikkel nem jöttem össze, mégsincs senkim...
2016. szept. 10. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
51%

Mindenki olyan embert vonz magához, amilyet szeretne tudat alatt és tudatosan! Kérdezd magadtól, hogy miért ilyenekre vágysz!

Ahhoz képest, én még egyetleneggyel se találkoztam, na vajon miért?

2016. szept. 10. 20:39
 3/10 anonim ***** válasza:
18%

A fenyegetest bekuldheted a rendorsegre meg az adminnak. Aldozattipus lehetsz. A megoldast keresd a gyerekkorodban tortentek alspjan. Milyen volt s csaladi eleted gyerekkent.

Vertek, fenyegettek a szuleid...?Vagy a testvered vagy rokonod..? Semmi se veletlen.

2016. szept. 10. 20:56
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Mit kell azalatt érteni, hogy "őrült"? Az egyik kedves nőismerősöm pont a napokban panaszkodott arra, hogy nincs egy igazi őrült hapsi sem a közelében, aki tetszene neki. Na most akkor megint hogyan kéne értelmezni az "őrült" jelzőt?
2016. szept. 10. 21:05
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

4: ismerosod eseteben egy laza,humoros belevalo pasit tudnek elkepzelni .

a kerdezo meg inkabb az elmehaborodottakra gondolt :D

2016. szept. 10. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Pont ugyanazért, amiért sok az őrült nő.

(Bár egyikre sem mondanám, hogy sok. Kevés tényleg őrült emberrel találkoztam, de rengeteg buta vagy gyerekes emberrel. Őrültekkel nem. Ezt a hangok mondták a fejemben.)

2016. szept. 10. 21:44
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom, miért, de én is kifogom őket. :( Volt olyan, hogy elmentem egy randira és a pasi gyereket akart csinálni! Komolyan! Nem csak dugni, hanem hogy legyen gyerekünk, reméli a jövő hónapban már nem jön meg...

Volt olyan, aki elmagyarázta, hogy mit mondjak majd a családomnak, ha látszik rajtam, hogy megütött!

2016. szept. 10. 21:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Lehet csak az ilyen pasiknak fogadod a közeledését. Vagy ezek a pasik azok akik szociálisan nem annyira érzékenyek és nem hat rájuk a visszautasítás.

Én például azért nem merek kezdeményezni senkinél már, mert bár keveset próbálkoztam, de nagyon durva visszautasítások értek. Annyira selejtesnek érzem magam, hogy attól félek egy nő sértésnek veszi azt is, ha közeledni próbálok felé. Neten is és a való életben is keresztül néznek rajtam a nők.

Az őrülteknek viszont megjött az önbizalmuk.

2016. szept. 10. 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert a nők többségénél elvárás hogy legyen "őrült a pasi=bolond, legyen izgalmas, legyen benne valami plusz?. Nőknél az már kizáró ok ha a pasi egyszerü, normális, mivel az túl unalmas ugyebár. Talán a kedves nő társaidban kéne keresni a hiba okát. Egy férfi mindig azt csinálja amit a nő óhajt más különben zsarolva van hogy akkor nincs szex
2016. szept. 10. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:
11%
mert te is csak szarsz az egészre, bszod venni a fáradtságot hogy a normálisakat észrevedd...
2016. szept. 11. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!