Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen sok az őrült pasi?
Mindenki olyan embert vonz magához, amilyet szeretne tudat alatt és tudatosan! Kérdezd magadtól, hogy miért ilyenekre vágysz!
Ahhoz képest, én még egyetleneggyel se találkoztam, na vajon miért?
A fenyegetest bekuldheted a rendorsegre meg az adminnak. Aldozattipus lehetsz. A megoldast keresd a gyerekkorodban tortentek alspjan. Milyen volt s csaladi eleted gyerekkent.
Vertek, fenyegettek a szuleid...?Vagy a testvered vagy rokonod..? Semmi se veletlen.
4: ismerosod eseteben egy laza,humoros belevalo pasit tudnek elkepzelni .
a kerdezo meg inkabb az elmehaborodottakra gondolt :D
Pont ugyanazért, amiért sok az őrült nő.
(Bár egyikre sem mondanám, hogy sok. Kevés tényleg őrült emberrel találkoztam, de rengeteg buta vagy gyerekes emberrel. Őrültekkel nem. Ezt a hangok mondták a fejemben.)
Nem tudom, miért, de én is kifogom őket. :( Volt olyan, hogy elmentem egy randira és a pasi gyereket akart csinálni! Komolyan! Nem csak dugni, hanem hogy legyen gyerekünk, reméli a jövő hónapban már nem jön meg...
Volt olyan, aki elmagyarázta, hogy mit mondjak majd a családomnak, ha látszik rajtam, hogy megütött!
Lehet csak az ilyen pasiknak fogadod a közeledését. Vagy ezek a pasik azok akik szociálisan nem annyira érzékenyek és nem hat rájuk a visszautasítás.
Én például azért nem merek kezdeményezni senkinél már, mert bár keveset próbálkoztam, de nagyon durva visszautasítások értek. Annyira selejtesnek érzem magam, hogy attól félek egy nő sértésnek veszi azt is, ha közeledni próbálok felé. Neten is és a való életben is keresztül néznek rajtam a nők.
Az őrülteknek viszont megjött az önbizalmuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!