Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy pasi minek küzd hónapokig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi minek küzd hónapokig egy szexért?

Figyelt kérdés

Még május végén randiztunk, csak egy csók volt, de azt mondta, nem akar járni velem, viszont szexben benne lenne, én pedig nemet mondtam.

Azóta is beszélünk, de az már lassan 4 hónapja volt, és esküszöm, nem értem, ez mire jó neki. Nem vagyunk barátok, és nem érzem rajta azt, hogy hú de meg akarna ismerni, szóval szerintem még mindig szexben reménykedik. De ennyi idő után is??

Azt mondjuk tudni kell róla, hogy bárkit megkaphat, és rengeteg nője volt már. Lehet, hogy emiatt van?

2016. szept. 8. 12:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
Amiért küzdeni kell, az mindig értékesebb. Közben azért gondolom vannak női, tehát nem szenved.:)
2016. szept. 8. 12:24
 2/21 anonim ***** válasza:

Te még nem voltál meg neki, de szeretné.

Ha hosszabban kell küzdeni, mire megkap, csak annyit jelent, hogy mélyebbet fog karcolni az ágy lábában, mikor striguláz, de semmi többet.

Ha te úgy érzed, hogy csak szexre hajt, akkor több mint valószínű, hogy teljesen igazad van.

Neki ez azért jó, amiért mások átússzák a Balatont, vagy megmásznak egy hegyet. Kihívás. El akarja könyvelni, hogy téged is megkapott, hiába kéretted magad, ő megszerez mindenkit, akit csak kinéz magának.

2016. szept. 8. 12:26
 3/21 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, mert kezdem úgy érezni, hogy kezd ideges lenni, amiért játszom vele.
2016. szept. 8. 12:27
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
Hát akkor ne játssz vele. Mond meg neki, hogy nem érdekled, és nem akarod tovább fenntartani a kapcsolatot. Minek beszélsz vele egyáltalán, ha nem a barátod?
2016. szept. 8. 12:30
 5/21 anonim ***** válasza:

Ez csak a hagyományos szintezési probléma.

Ha klasszisokkal feljebb lenne mint te (konkrétan ő lenne bradpityu) simán kifejthetné hogy neki a csakszex konstrukció kell és te benne lennél probléma nélkül.

Így viszont be kellene lengetni előtted a komoly sírigtartó kapcsolat igényét, de vagy ennyire nem akar téged, vagy nincs tisztában a saját szintjével.

2016. szept. 8. 12:30
 6/21 A kérdező kommentje:
Nagyon jó pasi. Azért beszélek vele, mert kíváncsi vagyok, hová fog ez kilyukadni. Nem akarok lefeküdni vele.
2016. szept. 8. 12:32
 7/21 A kérdező kommentje:
Mondta már a szexet, de nyár elején.
2016. szept. 8. 12:33
 8/21 anonim ***** válasza:
78%
Mert a többi csaj mellett van rá ideje. Volt, hogy több mint egy évig fűztem a csajt, még el jött az a gyenge pillanata, mikor igent bólintott. Ez nem azt jelenti, hogy egy évig szerzetes voltam.
2016. szept. 8. 12:34
 9/21 A kérdező kommentje:
Én nem fogok rábólintani.
2016. szept. 8. 12:35
 10/21 anonim ***** válasza:
85%

#9 nem a francokat nem..

ha nem érdekelne, akkor már rég nem is válaszolnál a leveleire. idő kérdése és ledumálja rólad a bugyit.. aztán jöhetsz id és utálhatod a férfiakat a többi hozzád hasonló naiv kislánnyal együtt.

2016. szept. 8. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!