Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi minek küzd hónapokig egy szexért?
Még május végén randiztunk, csak egy csók volt, de azt mondta, nem akar járni velem, viszont szexben benne lenne, én pedig nemet mondtam.
Azóta is beszélünk, de az már lassan 4 hónapja volt, és esküszöm, nem értem, ez mire jó neki. Nem vagyunk barátok, és nem érzem rajta azt, hogy hú de meg akarna ismerni, szóval szerintem még mindig szexben reménykedik. De ennyi idő után is??
Azt mondjuk tudni kell róla, hogy bárkit megkaphat, és rengeteg nője volt már. Lehet, hogy emiatt van?
Te még nem voltál meg neki, de szeretné.
Ha hosszabban kell küzdeni, mire megkap, csak annyit jelent, hogy mélyebbet fog karcolni az ágy lábában, mikor striguláz, de semmi többet.
Ha te úgy érzed, hogy csak szexre hajt, akkor több mint valószínű, hogy teljesen igazad van.
Neki ez azért jó, amiért mások átússzák a Balatont, vagy megmásznak egy hegyet. Kihívás. El akarja könyvelni, hogy téged is megkapott, hiába kéretted magad, ő megszerez mindenkit, akit csak kinéz magának.
Ez csak a hagyományos szintezési probléma.
Ha klasszisokkal feljebb lenne mint te (konkrétan ő lenne bradpityu) simán kifejthetné hogy neki a csakszex konstrukció kell és te benne lennél probléma nélkül.
Így viszont be kellene lengetni előtted a komoly sírigtartó kapcsolat igényét, de vagy ennyire nem akar téged, vagy nincs tisztában a saját szintjével.
#9 nem a francokat nem..
ha nem érdekelne, akkor már rég nem is válaszolnál a leveleire. idő kérdése és ledumálja rólad a bugyit.. aztán jöhetsz id és utálhatod a férfiakat a többi hozzád hasonló naiv kislánnyal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!