Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi minek küzd hónapokig egy szexért?
Még május végén randiztunk, csak egy csók volt, de azt mondta, nem akar járni velem, viszont szexben benne lenne, én pedig nemet mondtam.
Azóta is beszélünk, de az már lassan 4 hónapja volt, és esküszöm, nem értem, ez mire jó neki. Nem vagyunk barátok, és nem érzem rajta azt, hogy hú de meg akarna ismerni, szóval szerintem még mindig szexben reménykedik. De ennyi idő után is??
Azt mondjuk tudni kell róla, hogy bárkit megkaphat, és rengeteg nője volt már. Lehet, hogy emiatt van?
"Elhívtam magamhoz, belement, de aztán meggondoltam magam, és utána úgy írt, mint valami bunkó."
Ebből azért elég egyértelmű, hogy mennyire nem jelentesz neki semmit, ha nem kefélhet meg.
A helyedben elegánsan letiltanám mindenhol, és írogasson annak, aki be engedi az ágyába.
Ha nem akarsz a pasitól semmit, teljesen felesleges rá időt és energiát pazarolni, tényleg max. a végén ledumálja rólad a bugyit.
Csak naivok hiszik azt, hogy övék az irányítás...
amíg kontaktba vagy vele, addig hagysz egy kaput neki. ezt te úgy fogod fel, hogy szívatod, de neki egy lehetőség. és amíg megvan addig esély is van, hogy beadod a derekad.
Egy ilyen embernek amúgy sem az egójából kell lefaragni, az teljesen felesleges. Hanem szembesíteni a helyzettel. Ez a macska-egér játék egy előjáték köztetek. Te is beismerted, hogy kivárod mi lesz a vége. Már neki is kezdtél a vetkőzésnek, csak még nem jöttél rá...
Hát igen. Ha egy lányt nehezen lehet megkapni, az már kihívás. Ezért aztán hajlandó hónapokig fűzni.
És persze azért a későbbiekben el fog fogyni a türelme - gondolom ezért is akadt ki, hogy meggondoltad magad.
Lehet, hogy te nem láttál ebbe szexet, de ő igen - hisz pasiból van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!