Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan, hogy egy pasi titeket akart és nem tudtatok dönteni hónapokig?

Figyelt kérdés

Mondjuk alapjáraton nem tudtok többet elképzelni, de nagyon hízelgő, ahogy udvarol vagy teper. Így pl. nem tudjátok még elfogadni, de lemondani sem akartok róla.

Na ilyenre vagyok kiváncsi, hogy volt e már ilyen megrekedt helyzetetek.

2012. febr. 3. 02:46
 1/4 anonim ***** válasza:
volt. igaz tetszett ameddig nem ismertem meg, mert akkor már csak a hibákat láttam benne.. nem tudom miért.. egy hétig együtt voltam vele és ezért is lett vége..
2012. febr. 3. 07:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Pontosan ez van most velem! Én ma fogok tőle még egy kis időt kérni.. nem akarom megbántani de tisztázom a dolgokat. ha neki megfelel akkor jó. Csak szeretném jobban megismerni még mielőtt bármi biztosat tudnék mondani.
2012. febr. 3. 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Kérdező, lány v. vagy fiú? Mármint h. épp milyen helyzetben vagy? Te vársz a lány válaszára, v. a tiédre várnak?

25/L

2012. febr. 3. 11:31
 4/4 A kérdező kommentje:
fiú. Amúgy a dolog lefutott már, csak kiváncsi vagyok, ti nálatok létezik e ilyen helyzet.
2012. febr. 3. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!