Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj az, ha a páromat anyagi szempontból egyenlő félként kezelem?
Ugy veszem észre hogy nem vagytök közös kasszán.
Én úgy vagyok vele hogy ha én fizetek akkor a közös pénzünkböl lesz kevesebb és ha meg mindig én fizetek vacsorakat, szorakozast ö meg teszi felre a penzt akkor abbol amit veszünk az ugy is közös hiába volt az az o fizetese amit felretetett :D
Erre miért tekintesz problémaként?
Homlokegyenest ellentétes nézetek vallok, de ha neked ez így jó, és a párod partner ebben, működik nálatok a dolog, akkor mi a kérdés?:)
Ha a véleményemet kérdezed, baj. De egy működő kapcsolatban miért foglalkozol mások véleményével?
Miért kéne pszichológushoz menned?
Első válaszoló írta jól: Nem vagy még férfi.De baromira messzi vagy még attól.
30-as éveimben járok, de ilyen emberrel még soha nem hozott össze az élet szerencsére.
Mi több mint 2 éve vagyunk együtt, nekem volt mindig gáz, hogy soha semmit nem engedett fizetni, egyszer sikerült egy hosszú hétvégét kisírnom, hogy én fizethessem.Mellesleg a lányom nem közös, mégsem érzékeltet semmit ebből.
Ha barátnődnek megfelelsz ilyen taplóként, nekem aztán mindegy.
Különben sem tudom 21 évesen mit akarsz, nem hiszem, hogy te lennél a női gondolkodásnak, érzéseknek a mindentudója.
Velem ha a párom ennyire irigy lenne, szerintem elgondolkodnék erősen azon, hogy ki van-e mind anégy kerekem...
De nem tudom amúgy mit pattogsz a hozzászólások miatt, hisz te kérdezted, mi a véleményünk.Hát elég egybehangzóan ugyanaz.
Nem azért fizet egy férfi, mert a nőnek nem telik rá.Mond az valamit, hogy gesztus?Na azért.
Ha ajándékot veszel, gondolom az árát rajta hagyod.Csak hogy legyél már akkor stílusos...Brrr, a hideg kiráz.Te nem kapcsolatot akarsz, hisz ha szeretek valakit, azzal nem bánok ilyen megalázó módon.Mert ez igenis megalázó, megbántod ezzel.
Igaz mi együtt élünk, bőven idősebb is vagyok mint ti, de hidd el, hogy a könnyeim patakokban ömlenének, ha egyszer azt mondaná a párom, "figyelj, amit vettünk, ennyi és ennyi volt, légyszi add ide a felét˘!"
Ez részedről nagyon csúnya dolog, változtass a hozzáállásodon, mert könnyen magadra maradhatsz!
Ez már nem aggály kérdező.Te kínosan ügyelsz a pénzedre az exed miatt, és ezt egy teljesen más nővel szemben teszed, akinek köze nincs az exhez.Ez beteges, Megértem, hogy pszichológus kell.
Nem tudom felfogni, hogy lehet így új kapcsolatba lépni.Az első perctől kezdve meggyanúsítod a barátnőd, hogy csak a pénzedre utazik.Ez aztán a bizalom..nemsok önbecsülése lehet, ha így is melletted marad.
Megbeszéltétek, persze.Vagy csak ezzel nyugtatod magad..
Inkább pszichológus után kellett volna ez az új kapcsolat neked.
Hát igen,a gyk felhasználó táborát többségében olyan nők alkotják,akik egész nap semmit nem csinálnak,csak kollektívan szapulják a férfi nemet.
Egyszer hagyjuk a nemi szerepeket,mert nőelnyomás van,de ha az a nemi szerep a nőnek csak ad és nem kell érte semmit tennie,akkor jó és elvárható a férfitól. Sőt követelhető. Ez a mentalitás tisztán kivehető a kérdések többségénél.
Amúgy meg csináld úgy,ahogy jó nektek. Nem másokkal vagytok kapcsolatban,hanem egymással,a ti szabályaitok,szokásaitok szerint működik a párkapcsolat és a gyk közönségének semmi köze hozzá,hogy te mikor állod a számlát egy vacsoránál. Persze olyat még nem olvastam itt,hogy a nő rendezi a programok anyagi részét,mert az "férfi dolog". A számukra előnyös nemi szerepek azok úgy vannak jól,ahogy eddig is,de férfi ne várjon semmilyen női szerepet,mert elnyomás földindulás metoo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!