Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj az, ha a páromat anyagi szempontból egyenlő félként kezelem?
Szerintem elég beteges.
Mikor te főztél neki, akkor kifizettetted a hozzávalók felét, a gázt/villanyt, a mosogatószert, meg a vizet?
"De akkor a nőnek csak annyi dolga lenne, hogy üljön, és várja ahogy a párja halálra unja magát."
??
Nő vagyok, hívtam már meg nem egyszer a páromat étterembe, vagy programokra, vagy valamire, nem abból állt, hogy ült ls várta hogy unjam magam... vagy ez nálatok hogy működik? Ha felezitek a számlát, akkor tudtok beszélgetni, szórakozni, ha meg egyikőtök fizet, az megakadályoz a beszélgetésben? Vagy mi? :D
Úristen, soha nem lennék ilyen kapcsolatban. És nem, nem azért, mert én vagyok a nő és nekem fizessen mindent a pasi... Az exem csóróbb volt nálam, sokszor felajánlottam, hogy fizetek neki ezt-azt, de nem volt hajlandó elfogadni, azt se bírtam sokáig tolerálni.
Hányingert kapok, ha egy kapcsolatban itt tart a két fél, hogy egy tetves kávén is filléreskednek.
Számomra az a normális, ha nagyságrendileg egyenlően szállunk be anyagilag, és ennyi, nem számolgatjuk.
Meg mondjuk nekem kifejezetten örömet okoz, ha a páromnak pl megveszem a kedvenc csokiját csak úgy, alkalom nélkül, és látom, hogy örül neki. Ha valakinek az ilyesmi nem okoz örömet, azt érzelmileg sivár embernek tartom.
VISZONT!!
Ha nektek így jó, és a párodnak is oké ez az egész, akkor nyomjátok ezerrel. Felőlem aztán mindenki annyit kotlik a pénzén, amennyit akar. Nincs baj ezzel, amíg nem bántasz meg vele mást.
Nem, nem fizettettem ki... Én inkább olyan módon próbáltam közeledni hozzá, amihez nem anyagi javak kellenek, hanem más. Például megmasszíroztam ahelyett hogy elvittem volna egy drága bárba borozgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!