Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj az, ha a páromat anyagi szempontból egyenlő félként kezelem?
Akkor ebben mi a logika? :D Egy étteremben, ahol kerül x forintba, hogy egyetek, ott nem fizetsz helyette, de ha otthon kerül x forintba hogy egyetek, akkor meg igen?
Most ezt nem piszkálódásból mondom, csak fura, hogy ha már ennyire SOHA SEMMIT, akkor otthon miért adsz neki "ingyenkaját".. félretéve, hogy szerintem baromság az elved, még csak következetes se vagy...
Ha éppen gyermek született, az teljesen más. Vagy ha eltörne a lába, vagy éppen két munkahely között lenne. De ha a lehetőség adott...
Ja, kevesebb mint 21 évesen, tanulás mellett dolgozva biztos nagy kincsesláda lehettél :D
Majdnem hihetőre sikerült.
Igen, az is pénzbe került nekem. Elnézést, hogy nem írtam kétszer ilyen hosszú kérdést, amiben minden egyes lehetséges hibát megpróbálok kiiktatni a rendszerből...
Én abban látom a különbséget, hogy egy étteremben a pénzem "veszi meg" a figyelmét, de ha főzök neki valamit, akkor jobban értékeli az akaratomat és a törődésemet, mintsem a vagyonomat.
Szerencsés vagyok, mert a szüleim mindent megadtak hogy tanulhassak, és hamar elkezdtem gyakornokoskodni, amiből főállás lett. Ez hihetetlen? Hihetetlen az is hogy a párom is jól keres 19 évesen, mert okos és beszél angolul és németül is?
Tudod, az a furcsa, hogy én legalább megkérdeztem ezzel kapcsolatban a gyk felhasználóit, és mivel észrevettem hogy egy probléma, tennék is ellene. Ennek ellenére idejöttél kioltani, hogy mekkora fillérbaszó vagyok. Neked nincs semmilyen rossz tulajdonságod? Az ember idejön kérdezni, és megkapja azt, hogy miért van barátnője, ahelyett hogy figyelembe vennék azt amit írt, és megpróbálnának értelmesen fordulni hozzá. Már sajnálom hogy feltettem ezt a kérdést.
Azért nem kell fillérre pontosan osztani a dolgokat. Kis dolgok még beleférnének azért, sőt a gesztus szép dolog, csak "arany középút". Ne legyél ilyen, mint most, de azt se hagyd, hogy a fejedre nőjön.
Egészséges közepes a jó megoldás, néha gesztusból adsz, néha ő ad, nem kell számolgatni. Viszont a ló túloldalát se látogassátok meg, mint sok régi béna rajzfilmben, mikor Jane Jeston az intro-ban lenyúlja az egész tárcáját a figurának. Bár ott meg kvázi el van nyomva a nő, mert ez még a primitív '60-as években volt. Szóval se így, se úgy nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!