Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba, hogy nem örülök neki, hogy a párom a szülinapomon kérte meg a kezem?
Én az ő szülinapjára egy drága órát és egy üveg minőségi bort is vettem neki, előbbibe személyére szóló gravírozást is csináltattam, plusz bulit is szerveztem.
Ő pedig a szülinapi bulimon kérte meg a kezem, ezzel úgy érzem elvette tőlem azt a napot aminek rólam kéne szólnia, így azonban ez az évfordulónk napja is lett. Ami azt jelenti, hogy én is görcsölhetek majd az ajándékozáson és szervezkedésen a szülinapom alkalmából.
Az már csak mellékes, hogy így konkrétan ajándékot sem adott, mert a jegygyűrű alapjáraton az eljegyzéssel jár, nem pótolja a szülinapi ajándékot, legyen az bármennyire is értékes.
Bunkóság lenne megmondani neki, hogy jó lenne egy másik eljegyzési mondjuk november legvégén, december elején?
Az hogy van diplomád nem jelenti azt, hogy felnőtt is vagy.
Ezt a hisztit látva 17-nek SEM mondtalak volna - és igen, hiszti.
Jó, én is megmondtam, hogy ne ünnepen jegyezzen el, de ha karácsonykor akar, akkor is boldogan mondok igent, mert szeretem és nem problémázok hülyeségeken.
De ha te még ott tartasz, hogy "elveszi az ÉN napomat" - kb. oviban ment ez a nyávogás sok gyereknél -, akkor egy éretlen kislány vagy.
Én értem hogy mit mondasz és biztos hogy igazad is van. DE...
A párod kedveskedni akart neked, ezt IS tartsd szem előtt.
Izgult, ez az első alkalom ág eleteben és meg csak nem is gondolt erre.
Ha megértő és kedves volnál, :) ráadásul értékelned amit tett a kedvedért, ő peddig megértő volna. Meg lehetne mindent beszélni...::))
Nem létezik, hogy van ilyen nő!!!! Illetve, ha létezik is, nagyjából kizárt, hogy ezt egy másik értelmes ember ne vegye észre: Te keményen Nárcisztikus személyiségzavaros vagy! Igen, ennyiből el lehet dönteni! Ebből mindenképp! Még mindig nem hiszem el, hogy ez igaz lehet! Ez brutális!
Remélem nem vett el!!! Jézus Isten szerencsétlen Pasi...!!
Mindenkit jól lepontoztál a kamu felhasználóneveddel is, akik azt írják, hogy nincs igazad.
Te beteg vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!