Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükséges-e szembesülni a múlttal?
Az elvált esetében mi haszna lehet-a jövőre nézve- felismerni,rendezni a sajátmaga által,az előző házasságában elkövetett hibáit-tévedéseit,múlasztásait,bűneit?
Esetleg jobb fátylat borítani a múltra,és elkövetni ugyanazokat a dolgokat,amik váláshoz vezettek?
Beárnyékolhatja-e a múlt rendezetlensége az új kapcsolatot?
én a szakításaim után elgondolkodtam azon, hogy vajon miben hibáztam én és miben a másik...
és jobb felismerni a saját hibáinkat, tenni ellenük, tenni a boldogságért!
szóval fontos átgondolni, hogy ne kövessük el újra és újra ugyanazt a hibát
viszont az új barátnőt ne büntessük az ex hibái miatt!
24F
Ez olyan dolog szerintem hogy van aki tudja az adott helyzetben hogy hibázott e vagy sem, és nem fél bevallani önmagának és másoknak. Nem kell ahoz időnek eltelni, màr az adott pillanatban is lehet tudni ez hiba volt vagy sem.
Aki meg mindent csak a masikra "ken" annak a következő sem lessz jobb kapcsolat.
Én például nem csak a volt párom hibáztatom mert megcsalt, hibás vagyok én is dolgokban, illetve a körülmények miatt is történt így. Sokat tanultam az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!