Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért érzi úgy hogy egy beszélgetésben neki nem szükséges végighallgatnia a másikat?
Már többedszer tapasztalom hogy egyszerűen nem hallgatják meg az embert, elmondom neki pl h. oké "mond el a te verziód, nem fogok közbevágni végighallgatlak, de utána engem is hagyj beszélni, mert szerintem így korrekt meg kell hallgatni a másikat."
Elmondja, én következnék egy mondtaod nem mondtam végig már belevág és elküld a francba holott azt sem tudja mit akartam mondani, de csak neki lehet igaza:D
Kérlek mondjátok azt hogy álltalánosítok és ez nem így van. Attól megnyugszom.
Ja és nem pont párkapcsolatban élőkről beszélek.
Igen-igen, engem is csak kb. a 2 legjobb barátnőm hallgat végig.:) Nekem is néha rosszúl esik, mikor már 4.-jére kezdek neki...
1. voltam
Nem vettem észre, hogy ez a nőkre lenne inkább jellemző.
Nekem sok férfi kollégám pont ilyen. Mindig nagyon fontos mondani valójuk van, nagyon kell rájuk figyelni. Ők viszont nem figyelnek oda a másik mondandójára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!