Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem tönkreteszi magát miattam. Mit tegyek? (egyáltalán szükséges-e tennem valamit).
Egy és fél évet voltunk együtt. Már a szakítás előtt pár hónappal felhoztam neki a szakítást, de sírva fakadt, és. (tudom, szánalmas, ) sajnálatból vele maradtam, a szerelem elmúlt már. Ennek 4 hónapja. Egy (kis)városban élünk..gyakran látom..délutánonként lerészegedik, sokszor be van állva,.. Az egyik barátnőm jó barátja a volt barátomnak, és mondta, hogy depressziós miattam, es az a célja, hogy tönkre tegye magát.
Na..ilyenkor mi a teendő?!
Bocs a hibákért telorol vagyok..
az élet nem habos torta
én hagynám,mert életem végéig nem lenne erőm pátyolgatni
szard le. természetes szelekció.
Annyit megírhatsz neki, hogy mivel önsajnáltató céltalan, ezért egy nőnek sem kell, többek közt neked sem. Tehát ha vissza akar kapni, akkor is teljesen rossz taktika amit csinál. Csak múlnak a napjai, és a világ pontleszarja, hogy mi van vele, felesleges mindenkinek kimutatni a szívfájdalmát.
Legyen önző, és kezdjen új dolgokba, hogy kerekedjen ki belőle valaki, és akkor úgy is talál társat.
ennyi
És akkor mi van?! Tegye, max. felköti magát, és az sem miattad lesz, hanem az életképtelenségéből adódóan.
Nem is baj, hogy elhagytad, keress egy normális pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!