Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ezekről az elvárásokról? (angol tudás szükséges)
Nem viccnek szánt, nem én írtam:
Topic: What do I expect from my girlfriend/boyfriend?
Cooks and cleans (so I never have to lift a finger and she can replace my mother)
Daily blowjobs (but never reciprocating because her pleasure is not important)
Always in the mood for sex (exactly how I like it, no turning her on necessary)
Never nags (because expecting me to do anything helpful, keep my word or act like an adult is unreasonable)
Perfect body, perfect face (but I can look however I want)
Always sweet and demure (never gets angry or fights back when I treat her like shit)
Doesn’t diet (drinks beer, eats burgers, but is never allowed to gain weight)
Is one of the boys (likes sports and other things I enjoy because “girly” interests hold no value and I don’t want her to have her own life outside of me)
Isn’t clingy (I only see her on my terms, not considering her wants and needs, and really only when I want something)
Isn’t jealous (doesn’t complain when I flirt with / touch / send sexual messages to other girls and just acts cool with it)
Doesn’t talk a lot (I have no interest in anything you think or feel and just tune out)
álmodik nyomor:)
Ezeket kb 6 különböző csajból lehetne összerakni...
Angolt tanítok, plusz nagyon jól működik az intuícióm. :-)
Nekem a harmadik mondat után lejött, hogy ezt valószínűleg nem te írtad.
Vagy ha igen, akkor nagyon egy hullámhosszon vagy ezzel a hölggyel:
Ó, én kérek elnézést!
Figyelmetlen voltam az előbb, most látom, hogy azt írtad, hogy "nem én írtam".
Még egyszer bocsánat!!!
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: statisztikailag nem kizárható, hogy valahol az végtelen Univerzumban, egy másik bolygón létezik egy ilyen lény. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!