Nagyon szükséges angol felirat a magyar felirat és a tiszta angol között (ha így szeretnék filmet sorozatot nézni)?
Figyelt kérdés
Szóval szeretnék jól megtanulni angolul és otthon a legjobb erre ha angolul nézek sorozatot stb.-t. Eddig angolul néztem magyar felirattal, aztán most elkezdtem nézni angolul felirat nélkül. Sok mindent értek de azért van amit nem tudok érteni. A jóbarátokat nézem, aminek eléggé "konyhanyelve" van, vagyis elég egyszerű. Lényeges hogy esetleg eleinte szerezzek alá angol feliratot és úgy nézzem, vagy jó így is(magyar feliratról rögtön tiszta angol) és majd megértem?2014. jún. 6. 20:16
1/3 anonim válasza:
Szerintem jobban járnál az angol felirattal.
2/3 anonim válasza:
érdemes lenne angol felirattal! úgy nézd kb egy-két hóanapig aztán próbáld meg megint a felirat nélkülit:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. jún. 6. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!