Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bennem van a hiba, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba, hogy nem örülök neki, hogy a párom a szülinapomon kérte meg a kezem?

Figyelt kérdés

Én az ő szülinapjára egy drága órát és egy üveg minőségi bort is vettem neki, előbbibe személyére szóló gravírozást is csináltattam, plusz bulit is szerveztem.

Ő pedig a szülinapi bulimon kérte meg a kezem, ezzel úgy érzem elvette tőlem azt a napot aminek rólam kéne szólnia, így azonban ez az évfordulónk napja is lett. Ami azt jelenti, hogy én is görcsölhetek majd az ajándékozáson és szervezkedésen a szülinapom alkalmából.

Az már csak mellékes, hogy így konkrétan ajándékot sem adott, mert a jegygyűrű alapjáraton az eljegyzéssel jár, nem pótolja a szülinapi ajándékot, legyen az bármennyire is értékes.

Bunkóság lenne megmondani neki, hogy jó lenne egy másik eljegyzési mondjuk november legvégén, december elején?

2017. okt. 31. 09:01
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
64%
Ha meg nem venne neked gyűrűt meg úgy egyáltalán semmit, akkor meg azért hisztiznél.
2017. okt. 31. 09:20
 12/47 A kérdező kommentje:

7-es, Ez nem önzés, neked nem esne rosszul ha elvennék a szülinapodat? Jó nyílván legetne, hogy csak házassági évfordulót tartunk, de abban semmi különleges nincsen.

Annak idején elhatároztam, hogy a kapcsolatunk minden fontos mérföldkövéről meg kell emlékeznünk, de nem a szülinapom rovására.

2017. okt. 31. 09:24
 13/47 A kérdező kommentje:
9-es, Ebben mi a hiszti?
2017. okt. 31. 09:25
 14/47 A kérdező kommentje:
#12 Olyan nem fordulna elő, mert szeret.
2017. okt. 31. 09:26
 15/47 anonim ***** válasza:
92%

Te meg mindig ott tartasz, hogy a szulinapodon korulotted kell forognia a vilagnak? Fogadjunk, te is az a tipikus szamjegyes lufival, 20-as lanybandaban jaros hangosan vihogo csaj lehetsz.

Szerintem utoljra ovodaba kellett volna ekkora felhajtast csapni. Egy normal embernel eleg lenne , ha azon a napon felkoszontik a szerettei.

Csak egy evvel lettel idosebb basszus nem a vilagot valtottad meg azon a napon.

2017. okt. 31. 09:28
 16/47 anonim ***** válasza:
88%
Mutasd meg neki ezt a kerdest. Rogton nem lesz semmi problemad :D. O pedig vegre lathatja, hogy kivel van egyutt valojaban :').
2017. okt. 31. 09:28
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Milyen évforduló lesz ez? Minek ennyi plusz ünnepet kreálni? Pláne olyat, amin még ajándékozni is akarsz? Szerintem felesleges ennyire túlbonyolítani a dolgokat. Azt meg nem értem, hogy jön ide, hogy te mit adtál a születésnapjára. Úgy jön le, mintha viszonzást várnál érte, és az fáj, hogy te most "csak" egy jeggyűrűt kapsz. Vagy neked csak az a fontos, hogy egész évben minél több ajándékot kapj? Szép kapcsolat lehet...
2017. okt. 31. 09:29
 18/47 anonim ***** válasza:
90%

Az a baj, hogy neked semmi sem jó... Szegényem akár fejen is állhatna.

Engem rohadtul nem érdekelne, ha éppen a szülinapomon kérné meg a kezem (az is csak egy nap a 365 nap közül, mit kell ezen felfújni?), ellenben nagyon örülnék neki, hogy ennyire szeret, és össze akarja kötni velem az életét.

2017. okt. 31. 09:30
 19/47 anonim ***** válasza:
89%

"Ez nem önzés, neked nem esne rosszul ha elvennék a szülinapodat?"

😂😂😂

Ne haragudj, de ez annyira nevetséges. Hány éves vagy egyébként? Mert nagyon kis fiatalnak tűnsz... ezért nem is írom, hogy benned van a hiba, egyszerűen gyerek vagy még ehhez.

2017. okt. 31. 09:31
 20/47 anonim ***** válasza:
85%
"Ez nem önzés, neked nem esne rosszul ha elvennék a szülinapodat?" - És még a Télapó sem jön idén :'(. Meg a Rudolf szarvas is megdöglött.
2017. okt. 31. 09:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!