Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba, hogy nem örülök neki, hogy a párom a szülinapomon kérte meg a kezem?
Én az ő szülinapjára egy drága órát és egy üveg minőségi bort is vettem neki, előbbibe személyére szóló gravírozást is csináltattam, plusz bulit is szerveztem.
Ő pedig a szülinapi bulimon kérte meg a kezem, ezzel úgy érzem elvette tőlem azt a napot aminek rólam kéne szólnia, így azonban ez az évfordulónk napja is lett. Ami azt jelenti, hogy én is görcsölhetek majd az ajándékozáson és szervezkedésen a szülinapom alkalmából.
Az már csak mellékes, hogy így konkrétan ajándékot sem adott, mert a jegygyűrű alapjáraton az eljegyzéssel jár, nem pótolja a szülinapi ajándékot, legyen az bármennyire is értékes.
Bunkóság lenne megmondani neki, hogy jó lenne egy másik eljegyzési mondjuk november legvégén, december elején?
7-es, Ez nem önzés, neked nem esne rosszul ha elvennék a szülinapodat? Jó nyílván legetne, hogy csak házassági évfordulót tartunk, de abban semmi különleges nincsen.
Annak idején elhatároztam, hogy a kapcsolatunk minden fontos mérföldkövéről meg kell emlékeznünk, de nem a szülinapom rovására.
Te meg mindig ott tartasz, hogy a szulinapodon korulotted kell forognia a vilagnak? Fogadjunk, te is az a tipikus szamjegyes lufival, 20-as lanybandaban jaros hangosan vihogo csaj lehetsz.
Szerintem utoljra ovodaba kellett volna ekkora felhajtast csapni. Egy normal embernel eleg lenne , ha azon a napon felkoszontik a szerettei.
Csak egy evvel lettel idosebb basszus nem a vilagot valtottad meg azon a napon.
Az a baj, hogy neked semmi sem jó... Szegényem akár fejen is állhatna.
Engem rohadtul nem érdekelne, ha éppen a szülinapomon kérné meg a kezem (az is csak egy nap a 365 nap közül, mit kell ezen felfújni?), ellenben nagyon örülnék neki, hogy ennyire szeret, és össze akarja kötni velem az életét.
"Ez nem önzés, neked nem esne rosszul ha elvennék a szülinapodat?"
😂😂😂
Ne haragudj, de ez annyira nevetséges. Hány éves vagy egyébként? Mert nagyon kis fiatalnak tűnsz... ezért nem is írom, hogy benned van a hiba, egyszerűen gyerek vagy még ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!