Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba, hogy nem örülök neki, hogy a párom a szülinapomon kérte meg a kezem?
Én az ő szülinapjára egy drága órát és egy üveg minőségi bort is vettem neki, előbbibe személyére szóló gravírozást is csináltattam, plusz bulit is szerveztem.
Ő pedig a szülinapi bulimon kérte meg a kezem, ezzel úgy érzem elvette tőlem azt a napot aminek rólam kéne szólnia, így azonban ez az évfordulónk napja is lett. Ami azt jelenti, hogy én is görcsölhetek majd az ajándékozáson és szervezkedésen a szülinapom alkalmából.
Az már csak mellékes, hogy így konkrétan ajándékot sem adott, mert a jegygyűrű alapjáraton az eljegyzéssel jár, nem pótolja a szülinapi ajándékot, legyen az bármennyire is értékes.
Bunkóság lenne megmondani neki, hogy jó lenne egy másik eljegyzési mondjuk november legvégén, december elején?
Görcsölsz az ő következő ajándékán, görcsölsz, hogy nem kaptál tárgyi ajándékot, görcsölsz, hogy elvette a születésnapodat, mint a TE saját napodat - szerintem ne házasodjatok, semmi jót nem látok én ebben.
Attól még furcsa nekem is, hogy ezt tesz "ajándék" gyanánt, de nem gondolom, hogy spórolásból tette.
15, Ha olyan vagyok is azaz én dolgom, amúgy meg minden ember megérdemli, hogy a születése napján ő körülötte forogjon a világ, és a szerettei megköszönjék neki, hogy van.
17, Ez a sok "plusz" ünnep jó alkalom a szeretetünk kifejezésére. És igen viszonzást is várok, elvárom, hogy hasonló színvonalú ajándékot kapjak mint amilyet én is adok, valahol ez is mutatja azt, hogy mennyire fontos nekünk a másik.
Amúgy meg 27 éves vagyok, tehát nem igazán vallanám magam gyerekesnek önálló, diplomás, dolgozó nőként. :)
amúgy eljegyzésre minke kell majd ajándék? gondolom egy két éven belül elvesz, akkor mit akarsz?
mi egy évig voltunk jegyesen, "fordulón" vacsiztunk egyet és kész.
Nincs benned semmi hiba. A lánykérésre mondj inkább nemet, mindkettőtök spórol némi időt és pénzt.
A születésnapot valóban meg kell ünnepelni, az a nap valóban az ünnepeltről szól...de követelni az ajándékozást egy kicsit kellemetlen.
A mi saját esküvőnket a szülinapom előtti napra számoltuk ki. Oszt leszarom, hogy egybe esik. Ha valakit tiszta szívből szeretünk, a közös élmények számítanak és nem a tárgyak és nem a napok.
Ez a kérdés vagy kamu, vagy te egy kicsit eltévedtél a rengetegben...
egy ilyen önző egoista nő örüljön ha nem csak bottal piszkálják
én szégyellem magam helyetted
"amúgy meg minden ember megérdemli, hogy a születése napján ő körülötte forogjon a világ, és a szerettei megköszönjék neki, hogy van."
Köszi, ez kedves. Ehelyett engem letojt a saját családom, még egy SMS-t sem küldtek. Kontrasztban a 4 éve nem látott távoli barátommal, aki viszont felköszöntött a világ túloldaláról is. Különösen rosszul esett, hogy tulajdon családom nem gondolt rám.
Szóval szomorú vagy sem, de vagyunk páran, akik már ott tartunk, hogy annak is örülnének ha gondolnának ránk, nemhogy körülöttünk forogjon a világ. (nagy bulit úgysem szoktam tartani, napközben ugyanúgy dolgozom, mint bármely más nap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!