Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől csak erősebb a kapcsolatunk, vagy hiba volt megmenteni a kapcsolatunkat?
A párkapcsolatunkban az első komolyabb probléma miatt a lány szakítani akart. Elég tapasztalatlan a párkapcsolatok terén és ez látszik is rajta. Végül nem szakítottunk, mert 1. "visszakönyörögtem" magam (optimizmussal, pozitívan, szeretettel, tehát el ne kezdjétek írni, hogy papucs meg a többi 500 szinonimáját, mert unalmas lesz olvasni az alaptalan hülyeségeket), 2. mert bár próbálta ügyesen leplezni, de érződik belőle, hogy igazából szeret engem. Azért is ment bele a folytatásba szerintem, mert mégiscsak szeret, de nehezen mutatja ki, mert olyan típus.
A veszekedésnél ő nagyon megalázott, sok fájdalmat okozott nekem, a problémánkat pedig nem sikerült megbeszélnünk eddig se.
Már úgy érzem, hiba volt megmenteni a kapcsolatunkat és biztosan a többség ezt fogja válaszolni, de lehetne nézni a pozitív oldalát, hogy végül is nem mentünk szét és nem lett belőle szakítás? Hogy minél válságosabb problémákon mégiscsak átlendültünk és ettől csak erősebb a kapcsolatunk?
"A veszekedésnél ő nagyon megalázott"
Nos, kétlem, hogy aki így viselkedik velem, azzal meg akarnám menteni a kapcsolatomat, tehát az én szemszögemből ez hiba volt...
Nézd, aki veszekedésnél addig süllyed, hogy megaláz, annak fontosabb a kis egója, mint te.
Te is írod, hogy nem tudtatok túllendülni a problémákon és bánod már, hogy kibékültetek.. Akkor mégis hogy a viharba lett volna ez jó döntés?
Ez mióta a megerősödött kapcsolat leírása?
A kulcsszó a megbeszélés, magad is érzed. Ami eddig nem sikerült.
Ha hamarosan nem tudtok túllendülni ezen, akkor sajnos semmi jövőt nem látok.
Mikor történt a szakítás-visszarendeződés? A napokban? Akkor még van esély. De nincs veszteni való időd. Készen állsz arra is, hogy kiderülhet, a hiba benned (is) volt? Mivel fogod megteremteni a nyitott légkört, ami a tisztázáshoz kell?
Ezeket minél hanrabb fejezzétek be. Mikor egyszer rájöttök miket tettetek magatokkal s másikkal, összeroskadtok sajnálattól, megbánástól.
Minden cselekedeteket szeretet vezérelje.
Ez nem hozott változást. Gondolkozzatok, vagy ne legyen emberi kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!