Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba, hogy nem örülök neki, hogy a párom a szülinapomon kérte meg a kezem?
Én az ő szülinapjára egy drága órát és egy üveg minőségi bort is vettem neki, előbbibe személyére szóló gravírozást is csináltattam, plusz bulit is szerveztem.
Ő pedig a szülinapi bulimon kérte meg a kezem, ezzel úgy érzem elvette tőlem azt a napot aminek rólam kéne szólnia, így azonban ez az évfordulónk napja is lett. Ami azt jelenti, hogy én is görcsölhetek majd az ajándékozáson és szervezkedésen a szülinapom alkalmából.
Az már csak mellékes, hogy így konkrétan ajándékot sem adott, mert a jegygyűrű alapjáraton az eljegyzéssel jár, nem pótolja a szülinapi ajándékot, legyen az bármennyire is értékes.
Bunkóság lenne megmondani neki, hogy jó lenne egy másik eljegyzési mondjuk november legvégén, december elején?
1-es, Ha csak sértegetni tudod a másikat nem kell ezen azvoldalon lenned, aminek a lényege mások segítése. Úgyhogy szia!
2-es, Értékelem is, de a szülinapom Fontosabb, mindenkinek kell legalább egy nap amikor mindenki vele foglalkozik csak és ő az első, ezzel ezt elvette tőlem, ezért akarom megkérni, hogy legyen mégegy eljegyzés, ott segítenék a buli szervezésében is.
így akarjon valaki egy nőnek kedveskedni? :D
ha meg nem kérte volna meg az lenne a baj :P
ha meg az megismerkedésetek évfordulóján akkor az lenne a baj :D
inkább mondtál volna nemet...
Legalabb egyel kevesebb datumot kell megjegyeznie. :D
Egy hisztisnek gyurut se adtam volna. Kaptal volna inkabb tortat. Mindenki jobban jar.
Mert miért kell RÓLAD szólnia az eljegyzèsnek? Nem vagy te egy kicsit önző? Kettőtökről kell szólnia.
Amikor a fèrjem megkérdezte, hogy nem házasodunk-e össze (tulajdonképp megbeszéltük, tehát igazán nem volt lánykérés) na akkor nagyon örültem, de megmondom hogy már a napra sem emlékszem, hogy mikor volt, mert számomra a házassági évforduló az évforduló... szóval nem tudom, milyen évfordulót emlegetsz itt...
Amúgy meg, ajánlom olvasgass itt körbe királylány, hogy hány lány örülne annak, ha a pasija végre kinyilatkoztatná, hogy vele akarja leélni az életét. Az most tök mindegy, hogy szülinapon vagy sem. Komolyan, egyeseknek semmi sem jó...
10-es, A szülinapomnak kell csak rólam szólnia az eljegyzés az nyílván kettőnké.
Amúgy mi szoktuk ünnepelni azt a napot is amikor összejöttünk, gondoltam lehetne az eljegyzést is, illet majd a házasságot is. Ezért lenne jó ha ez a 3 dátum szépen eloszlana az évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!