Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, titeket is ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket is ennyire zavar ez a dolog?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel bárhova megyünk, mindenhol megbámulják, mindenféle srácok, fentről lefele. Engem nagyon zavar! Felmegy a pumpám. Ez normális vagy nem? Velem van a baj?

#zavar #Bámulta
2017. okt. 10. 21:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Engem egyszer egy részeg (vagy drogozott?) cigány gyerek megtámadott, mert állítólag túl sokáig néztem a barátnőjét.

Le kellett fújnom paprika gázspray-vel, aztán párat bele rúgnom, majd kb hazáig szaladnom utána. Csak néhány pillantásért.

Baj van azokkal, akik bedühödnek már nézéstől. ŐSEMBERI SZINT? Miért nem lehet arra gondolni ilyenkor, hogy "Hm, de jó csajom lehet, ha ennyien nézik"?

Igazán önbizalomhiányosak lehetnek, akik ilyenkor így kezdenek gondolkodni.

2017. okt. 10. 22:08
 12/18 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem tök normális, én totál megértem, ha zavar.

Gondolom azért, mert nőként is utálom, ha "dugnálak"-nézéssel (jó esetben szavak nélkül) végigmérnek, megbámulnak. Egyrészt undorító érzés, másrészt a testem az én tulajdonom, ill a "férjemé". Nem azért "vittem ki az utcára", hogy vadidegen faszik fantáziálgassanak róla, semmi közük hozzá. Utóbbi két gondolat/érzés szerintem totál jogosan felmerülhet benned is; a barátnőd a "tiéd", ne csorgassa rá a nyálát boldog-boldogtalan.

Na lehet lepontozni, amiért fapina vagyok, és nem veszem bóknak a nyálcsorgatást. ;)

2017. okt. 10. 22:11
 13/18 A legrosszabb ***** válasza:
#11: Cigánytól mit vársz?
2017. okt. 10. 22:14
 14/18 anonim ***** válasza:
23%

Azért ne hasonlítsuk már össze egy pasi agyi gondolkodását erről a témáról egy nőével, mett ég és föld a kettő.

Igen..fap.na vagy. Gondolom akkor egy zsák ruhában mész ki az utcára, már ha kimész.

Egyébként akár tetszik neked, akár nem, ígyis úgyis megnéznek téged, mégha nem is tudsz róla. Hisz nő vagy és gondolom nem egy bálna méretekkel remdelkezel.

2017. okt. 10. 22:17
 15/18 Blue-eyed ***** válasza:
Inkább legyél büszke, mint féltékeny! Ha a kutya se nézne rá, a Te készülékeddel lenne a baj ;)
2017. okt. 10. 23:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Keress csúnyább barátnőt :)
2017. okt. 11. 06:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Párom neha buszke neha feltekeny.. sztem legyel buszke😄
2017. okt. 11. 22:57
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom átgondolni!
2017. okt. 14. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!