Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar a dolog?
Teljesen megértem, hogy rosszul esett. Szerintem nyíltan tedd ezt szóvá neki, ahogyan azt is, hogy ezzel csak azt sugallja, hogy nem vagy elég neki, másra vágyik (még ha ez nincs is így).
Ebből talán leesik neki.
Hábakker... ha te alszol szex helyett - ő meg kanos -, akkor mit csináljon?
Persze, hogy poreszt néz és kiveri.
(Ami azért baj, mert utána megint csak "alvás lesz".)
Ilyenkor nem aludni kell kérlek, hanem kézbe venni a dógokat: ha már ceruzát akar hegyezni, akkor hegyezzetek együtt! Inkább használd ki az adódó alkalmakat, ennyi az egész.
Jaj kérdező, felesleges volt egyáltalán reagálnod az 54%-os nyominak. Hírhedt troll egyébként.
Amúgy megértelek teljesen. Egy bunkó a párod. Viszont nem azt kellett volna mondanod, hogy csak elfordulok.. a fenéket!! Meg kellett volna neki mondanod, hogy oké, bámuljál bárkit, verd ki néha, de legalább ne mellettem csináld már! Még megmondhatod neki. Majd írd meg, hogy mi volt (ha beszélsz vele)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!