Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar ez és nem tudom túltenni magam rajta pedig nem nagy dolog! Hogyan töröljem a fejemből?
Ne legyél már ennyire gyerekesen önző, ne sajátítsd ki se őt, se hogy mit kedvel.
Örülj mások örömének és nem lesz okod féltékenykedni.
Kedves 1#!
Egy férfi nyilvánosan is tetszését fejezi ki egy másik nő iránt, akit ráadásul a barátnője nem kedvel… hidd el, nem vezethet semmi jóhoz! Tiszteljük legalább annyira a párunkat, hogy nem hozzuk kínos helyzetbe.
Amúgy jó, hogy te ilyen nyitott vagy, h te csajod minden jöttment férfit „szó nélkül lájkolgathat”, de ez sajnos téged minősít!
Facebook alapszabály párkapcsolatban/házasságban élőknek: csak olyan ismerőseitek legyenek neten,akikkel tényleg jóban vagytok,beszélgettek,találkoztok.
Nem értem sok embernél,miért kell a rengeteg virtuális ismerős,főleg az olyanok,akiket utálnak "állítólag". Ebből csak a gond származik,főleg akkor,ha nem adja meg a másik a tiszteletet. Próbáld meg megbeszélni vele,hogy ha nem bírja az illetőt,akkor minek like-olgatja,mondd el,hogy neked ez rosszul esett. Ha értelmes,akkor megérti,hogy egy nő számára ez sértő.
Úristen egy lajk :OOO
Most mi lesz...
Ne gyerekeskedj.
Bízol a parodban?
Igen?
Akkor nincs probléma.
Ha ennyi megingat, az már régen rossz....
>Szóval ha annyira ki nem állhatja, akkor miért tetszik neki az adott dolog?
Ha valamit nem értesz, akkor miért TŐLÜNK kérdezel és nem TŐLE? Ha a pároddal van problémád, fordulj hozzá. Ne támadd le és ne vádaskodj, veszekedj, mondd el, hogy mit tapasztaltál és hogy milyen érzéseket váltott ki belőled, és hagyd, hogy elmondja az ő szemszögéből.
Magadban őrlődni meg kombinálni a legnagyobb hülyeség.
Látszik a kérdésből és a válaszokból is, hogy iskolaszünet van.
A tini szekció lejjebb van.
Felnőttek nem igazán foglalkoznak ilyesmivel, leginkább észre sem veszik. Mondjuk ott kezdődik, hogy nem jelölnek/igazolnak vissza olyan embereket, akit nem kedvelnek.
Koszonom as eddigi valaszokat!
A paromat kerdeztem eloszor nyilvanvalo, de semmilyen normal is valaszt nem tudott adni csak hogy "csak ugy lajkoltam s akkor mi van" ennyi. S azota sem tudtam megnyugodni novel sert hogy pont igy maga Ellen vessel es nem tudom MIT hoggyek.
Nem vagyunk mar tinik, egyikunk sem de azert rosszul esik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!