Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon zavar ez és nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar ez és nem tudom túltenni magam rajta pedig nem nagy dolog! Hogyan töröljem a fejemből?

Figyelt kérdés
Mélyen megsértett és rosszul esett az a páromtól, hogy lájkolgatott egy olyan lánynak, akit még ő is ócsárol, hogy mekkora ribi és hogy nem birja? Csak látásból meg 1-1 helyről ismeri, szóval nincs sok köze hozzá, nekem régen barátnőm volt. Nagyon rosszul esett, hogy tetszett neki egy életeseménye, olyan mintha elárult volna és nem is igazak amiket nekem mond róla. Ezek az érzések kavarognak bennem, nem tudom elfelejteni, szerintetek hogyan csináljam, hogy a régi legyek és ne ez fájjon?
2017. júl. 13. 00:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyebkent azert volt az ismeroseink kozt mert en regen joban voltam vele, paromnak meg men tudom, ismertek egymast latasbol.
2017. júl. 13. 11:03
 12/15 anonim ***** válasza:

#10:

>"csak ugy lajkoltam s akkor mi van"

De ez nem elfogadható válasz. A kommunikáció nem ennyiből áll. Ez a válasz azt mutatja, hogy vagy nem érti a problémádat, mert nem magyaráztad el neki, vagy érti, de nem érdekli, vagy érti és érdekli is, de presztízsből/dacból nem veszi figyelembe. Ezeket a lehetőségeket kell ügyes kommunikációval mind megelőzni vagy kizárni.

2017. júl. 13. 11:30
 13/15 A kérdező kommentje:

En sem elegszem meg ennyi valasszal de semi tobbet nem tudok kihuzni belole es nem tudom MIT csinaljak vagy hogy mondjam mar neki a bajom.

:|

2017. júl. 13. 15:40
 14/15 anonim ***** válasza:
De basszus... most komolyan egy lájkról beszélünk... hagyd ott a pasit, csak jól jár ha megszabadul egy ilyen idióta pitsától...
2017. júl. 13. 21:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Életeseményt kedvelni az kb. egyenlő azzal, hogy "ja, láttam, gratulálok én is, mert így illik, de annyira azért nem vagyunk barátok, hogy cuki gratulálós kommentet is írjak neked".

Ilyen eljegyzős, költözős, terhes, akármilyen eseményeket még az is kedvelni szokott, akivel nem beszéltél tíz éve, mert a fész első helyen tolja arcodba és így illik.

Aggódni ráérsz akkor, ha majd a ribis képeket kedvelgeti. :)

2017. júl. 14. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!