Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar ez és nem tudom túltenni magam rajta pedig nem nagy dolog! Hogyan töröljem a fejemből?
#10:
>"csak ugy lajkoltam s akkor mi van"
De ez nem elfogadható válasz. A kommunikáció nem ennyiből áll. Ez a válasz azt mutatja, hogy vagy nem érti a problémádat, mert nem magyaráztad el neki, vagy érti, de nem érdekli, vagy érti és érdekli is, de presztízsből/dacból nem veszi figyelembe. Ezeket a lehetőségeket kell ügyes kommunikációval mind megelőzni vagy kizárni.
En sem elegszem meg ennyi valasszal de semi tobbet nem tudok kihuzni belole es nem tudom MIT csinaljak vagy hogy mondjam mar neki a bajom.
:|
Életeseményt kedvelni az kb. egyenlő azzal, hogy "ja, láttam, gratulálok én is, mert így illik, de annyira azért nem vagyunk barátok, hogy cuki gratulálós kommentet is írjak neked".
Ilyen eljegyzős, költözős, terhes, akármilyen eseményeket még az is kedvelni szokott, akivel nem beszéltél tíz éve, mert a fész első helyen tolja arcodba és így illik.
Aggódni ráérsz akkor, ha majd a ribis képeket kedvelgeti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!