Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, titeket is ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket is ennyire zavar ez a dolog?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel bárhova megyünk, mindenhol megbámulják, mindenféle srácok, fentről lefele. Engem nagyon zavar! Felmegy a pumpám. Ez normális vagy nem? Velem van a baj?

#zavar #Bámulta
2017. okt. 10. 21:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%
Barátomat nem zavarja egyáltalán. Mondjuk neki nincs semmiféle beteges komplexusa.
2017. okt. 10. 21:46
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Az én párom büszke inkább ilyenkor. Hiába bámulnak, este mellé bújok be az ágyba, és ez a lényeg
2017. okt. 10. 21:48
 3/18 anonim ***** válasza:
61%

Veled van a baj! Ahelyett, hogy örülnél, hogy milyen jó csajod van, ehelyett, durcizol, mint egy 5 éves kisgyerek.

Na, neked se való párkapcsolat!

Húzz zsákot a barátnődre, és tegyél csadort rá még pluszba, hátha akkor már nem bámulják meg.

2017. okt. 10. 21:49
 4/18 A kérdező kommentje:
De mi bajom lehet??
2017. okt. 10. 21:52
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Az én párom is inkább büszke ilyenkor... Szerintem neked van önbecsülési problémád és/vagy kisebbségi komplexusod.
2017. okt. 10. 21:52
 6/18 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem is ez inkább büszkeséggel kellene, hogy eltöltsön.

Ha ráhajtana valaki, vagy megtámadna titeket valaki, vagy ilyesmi, úgy is megvédenéd, nem?

Ameddig meg csak bámulnak, az pont annak a jele hogy szép barátnőd van, nem pedig csúnya.

Nekem jó érzés, amikor megyünk ketten együtt akárhol és nemtől függetlenül megnéznek minket az emberek.

2017. okt. 10. 21:53
 7/18 A legrosszabb ***** válasza:
83%
Akkor legyél bajban, ha a barátnőd bámul meg mindenféle srácot fentről lefelé. :D
 8/18 anonim ***** válasza:
69%
Páromat se zavarta soha. Bár én annyira magasról tettem rá mindig, hogy hányan néznek végig. Általában észre se veszem. Ő meg úgy is tudja, hogy nem érdekel senki más, nem aggódik rajta. Legalább neki is ad egy kis löketet, hogy csinos barátnője van. Ugyan ez visszafelé is, bár mondjuk az se nagyon szokott feltűnni, ha őt nézi meg valaki.
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. okt. 10. 21:55
 10/18 anonim ***** válasza:
26%
Nincs benned hiba.
2017. okt. 10. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!