Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a férjem, legyünk végre közös kasszán?

Figyelt kérdés

Esküvőig nem akart, mert majd utána, addig minek. Most már esküvő után felhozom a témát, még mindig ez megy, hogy jajj, ugyan, minek, hiszen így is megvagyunk.

De akkor ezek után mi jön? "Majd válás után, akkor úgyis fele-fele?"

Jelenleg ő dolgozik, én még tanulok, ezért kevesebbet keresek nála. Amikor én dolgoztam, akkor elég erősen támogattam anyagilag.

Visszafelé sajnos ő nem szeretné ugyanezt.

3szor annyit keres, mint én, viszont ha megkérdem, nem szeretne-e legalább részben közös kasszát, hogy mindkettőnk letesz egy x összeget a közös kiadásokra, neki az sem tetszik. Mert hogy nekem is van keresetem, nem úgy nézek ki, mint aki támogatásra szorul.

Sajnos néha a kiadásim komplett elviszik a fizetésem, ő pedig elég szép megtakarítást gyűjtött magának, amihez nekem nincs hozzáférésem.

Amikor látástól vakulásig dolgoztam, akkor mindig mindenki (ő is) azzal vigasztalt, hogy a közös jövőnkért teszem, 3 évet ki lehet bírni, utána ő is ugyanígy fog majd támogatni.

Hát, nem így lett. Most azt hallgatom, aki 3 évet kibírt, amíg a férje elvégzi az iskolát, az kibír még 3-at, ameddig saját maga is elvégzi.

Csak ugye nem ebben egyeztünk meg.

A másik meg, hogy már kétszer megesett, hogy pénzt kért tőlem, de nem adta oda a visszajárót.

Pl "Nincs egy 10 ezresed?"

Adok 20-ast, mosolyogva zsebreteszi, hogy nem fog visszaadni, ne haragudjak, neki is kell a pénz.

Holott sokkal több pénze van, mint nekem. :(

Néha még nekem van lelkifurdalásom, hogy én követelőzök, szóval már felhagytam vele.

Ha egyedül élnek, valóban nem tudnám fizetni még a lakbért, kaját se a fizetésemből, és lemondhatnék az egyetemről, ha nem akarok éhenhalni.

Tehát valamilyen szempontból korrekt....

2017. szept. 23. 10:06
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Most kezdtem, szóval min 3 év még nappalin.
2017. szept. 23. 10:28
 12/26 anonim ***** válasza:
93%
#8 ok, úgy látom menthetetlen vagy. Szóval én most lelépek. Üdv mindenkinek!
2017. szept. 23. 10:29
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
Látom, mèg jöttek infók. Ha a közös megtakarítás az övé lett, aminek a 80%-át te adtad, akkor eléggé merész úgy fogalmazni hogy ő fizeti a lakást. :)
2017. szept. 23. 10:33
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy fösvény emberrel együtt tudsz élni,és tolerálni,hogy a pénz fontosabb lesz mindig,mint az osztozás és még le is nyúl tőled (úgy,hogy nem szégyenli magát) akkor egészségedre... Erre nem lehet mit mondani. Viszont ha érdekel én suli után válnék... Nincs az a dolog,ami engem így együtt tartana egy ilyen alakkal.
2017. szept. 23. 10:33
 15/26 anonim ***** válasza:
93%
De tudod mit? Az elkövetkező 3 évben úgyis elmúlik a szerelem, és rá fogsz jönni hogy ő nem szeret, talán sosem szeretett, és akkor válsz majd el, a vagyon pedig feleződik, szóval nincs nagy baj. :) gyereket ne vállalj addig!
2017. szept. 23. 10:35
 16/26 anonim ***** válasza:
94%

"Más téren semmi baj nincs vele, egyedül az, hogy nagyon szereti a pénzt. "

Ez már pont elég nagy baj, hogy a jelek szerint azt tőled is jobban szereti..

2017. szept. 23. 10:37
 17/26 anonim ***** válasza:
94%

Elmész koliba. Ettől a se_ggtől elválsz, viszed a megtakarítás felét és szépen beintesz neki. Ez a megoldás a problémára.

Viszont ezt nyilvánvalóan nem fogod megtenni, tovább fogsz mártírkodni és siránkozni, hogy milyen szar neked majd ezután engedelmes jó feleségként még alá is fekszel.

Hát... Végül is mindenki úgy szopatja magát az életben ahogy akarja.

2017. szept. 23. 10:39
 18/26 anonim ***** válasza:
93%

Azt akartam írni, amit a 16-os válaszadó. A pénzt láthatóan jobban szereti, mint téged. Pofám nem lenne mástól nemhogy 10 rongyot, de még 100 forintot sem zsebre rakni.

Vedd már észre, hogy ami az övé, az nem közös, csak ami a tiéd. Komolyan ilyen önző ember kell neked?

2017. szept. 23. 10:40
 19/26 anonim ***** válasza:
84%

Hogy az istenbe mehettél ehhez hozzá??

Én még barátkozni sem barátkozom ilyenekkel, nemhogy összekössük az életünket.

Undorító, te meg ostoba vagy. Nem ő fizeti a lakást, hanem te fizetsz mindent. Kaját, lakhatást egyaránt.

Szabadulj meg tőle, baleknak néz. Figyeld meg, valahogy trükközni fog a megtakarítással, pl elajándékozza papíron xyrokonának, aki 100ezerért elfogadja, majd miután elvált tőled visszaajándékozza neki.

Komolyan, minél távolabb az ilyentől.. ha valami bajod lesz, sosem fog támogatni. Hisz most is bajban vagy, orvosra is egyedül költesz és ígyis te tartod el magatokat.

Addig válj el, amíg nincs gyerek, teljesen baleknak néz, és ebben a helyzetben az is vagy.

És nem, nem csak a pénz a gondotok. Önző, kihasznál, nem becsületes. Ezek az alapgondok. Akinek ezek nincsenek helyén, annak van baja a pénzzel.

2017. szept. 23. 10:54
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az egyetlen értelmes megoldás, ha elválsz töle. (Márcsak azért is, mert akkor a "külön pénze" is egyböl közös szerzemény, és a fele jár neked.)
2017. szept. 23. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!