Ha nincs egy vasa sem, akkor persze, hogy kell neki a tiéd. A kérdés az, hogy te hogy érzed, vagytok ennyire közel egymáshoz, hogy eltartsd, amíg neki nincs normális munkahelye, vagy sem.
2015. ápr. 3. 13:45
2/18 anonim válasza:
Milyen munka ez? o.O
Friss kapcsolatban én biztos nem közös kasszáznék. Nyilván nem hagynám éhen veszni, de nem is lennék fejős tehén.
2015. ápr. 3. 13:46
3/18 A kérdező kommentje:
Miért is tartsak el valakit,akivel friss a kapcsolatunk??
Ezenfelül én nem úgy látom,hogy ez átmeneti állapot lenne,ezenkívül még diákhitele is van,nem kevés,ez márcsak azért is gáz,mert viszont a fősulit nem végezte el.
2015. ápr. 3. 13:47
4/18 A kérdező kommentje:
Az előbbit az elsőnek írtam.
2015. ápr. 3. 13:48
5/18 anonim válasza:
Ne menj bele! Jobb a külön kassza! Nyugodtan mondd el neki az aggályokat is, ha hisztizik, fenyegetőzik, akkor elég egyértelmű, h csak a pénzed kell neki.
2015. ápr. 3. 13:49
6/18 anonim válasza:
Igazad van, ne tartsd el, legfeljebb időnként fizetést adj neki házimunkáért pl.
2015. ápr. 3. 13:53
7/18 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén,én már azon is gondolkozom,hogy egyáltalán folytassam-e vele a kapcsolatot.Szerintem ez,hogy ennyire az elején a nyakamba akarta tenni a közös kasszát,ez olyan,mintha én egy pár hetes ismeretség után azt mondanám a férfinak,hogy támogasson.
8/18 anonim válasza:
Semmiképp se lennék vele közös kasszán, sőt, ezek után végiggondolnám azt is, hogy kell-e nekem ez a kapcsolat...Bár tény, hogy nem ismerem az illetőt, nem tudom, egyáltalán mik a további tervei egy félbehagyott fősuli és megbízhatatlan meló mellett, nekem ennyiből az jött le, hogy nem egy kitartó, felelősségteljes, önálló ember, hanem szívesen veszi, ha mások oldják meg a problémáit. Ha így van, egy másodpercet sem pazarolnék rá tovább.
9/18 A kérdező kommentje:
Te 6-os amúgy normális vagy??Miért fizetnék neki házi munkáért?!Az én részemet ugyanúgy megcsinálom!!
2015. ápr. 3. 13:54
10/18 anonim válasza:
Semmiképpen. Ha már a szakításon gondolkozol, akkor meg főleg ne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!