Barátom azt akarja, hogy közös kasszán legyünk?
De már folyamatosan az van, hogy hazaküldik a munkahelyéről, sokszor nap közepén, a rossz időre hivatkozva.Ilyenkor természetesen nincs fizetve.
Még nagyon a kapcsolat elején tartunk, gyerek nincs,ti mit gondoltok?
Hazaküldik pl délben, és egyrészt nincs kifizetve, másrészt halálra unja magát egész délután.
Próbáltam ösztönözni,hogy keressen,vállaljon plusz munkát,meg is ígéri,de nem valósítja meg.Meg nem is tudhatja,hogy melyik nap mikor küldik haza.
Köszönöm az eddigi válaszokat is.
8-as, köszi, nekem is ilyesmik jutottak eszembe.
Ne közösködj vele, egyenlőre legalábbis semmiképpen.
Együtt is laktok már? Ismerd meg rendesen, és ha továbbra sem látsz benne semmi motivációt, hogy tegyen azért, hogy jobb munkája, jobb keresete legyen, akkor szakíts vele.
Ne akarj eltartani egy ilyen embert.
alapesetben azt mondom jó ötlet a közös kassza szerető társaknál.
de a ti esetekben nem.. ne te lásd el pénzzel.. keressen más munkát. felvette a diákhitelt arra amit el sem végzet... nem veled fizetesse ki
Ahham. Tehát:
- főhősünket kiba**ták főiskoláról
- van egy rakat hitele
- tingli-tangli munkái vannak
- pár hetes ismeretség és 3 dugás után tartsd el
Hát én úgy vágnám ki ezt az életképtelen herét, hogy a lába nem érné a földet, de a te dolgod, nekem nyóc.
Mindenkinek köszi a választ,
Ferinek is:-) Szoktam olvasni a hozzászólásait, jókat ír:-)
(Meg mentek a pacsik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!