Törvényesen egy 19 éves (nem rokon) vigyázhat egy 16 évesre egész nap/éjszaka? (szombatról lenne szó egész pontosan) Magyarul a barátom vigyázna rám, amíg anyukám a barátjánál van. A gyámügy ebbe beleszólhat? Köszönöm a segítséget előre is!
Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 17:21
1/21 anonim válasza:
18 év alatt is vigyáznak egymásra testvérek, ha szülők nincsenek otthon. 16 évesen nincs szükséged bébiszitterre.
2/21 anonim válasza:
Dehogy szólhat bele! Persze ha a szüleid tudtával vagy ott:)
3/21 anonim válasza:
Ez a "vigyáz rá"... azért kimondhatod, mind felnőttek vagyunk.
4/21 anonim válasza:
szóval a barátod megdughat-e szombat éjszaka?
5/21 anonim válasza:
Hát nem tudom, engem már 13-14 évesen halál nyugodtan egyedül hagytak anyámék otthon, nem kellett rám vigyázni. Tisztában voltam vele, mit csinálhatok, és mit nem, pont. :D
6/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
ez vigyáz ez azt jelenti nálam, hogy együtt ALSZUNK és VIGYÁZ rám
sok lánynál egészen mást jelent
a "vigyázhoz" az a 9 hónap amióta együtt vagyunk elég kevés
számomra a szüzesség nem játék!
2015. márc. 24. 17:36
7/21 anonim válasza:
Vigyáz rád. Tehát ébren marad, míg te alszol, és figyeli, elhárítja a veszélyeket.
9/21 A kérdező kommentje:
Fu de humoros voltál azta!
vicces, hogy egy egyszerű kérdésre nem tudsz normálisan válaszolni, akkor inkább nem kell ide írni, köszi!
Szerintem aki ide ír az nem azt várja,hogy poénokat írkáljatok , hanem hogy segítsetek, normális válaszokat vár!
2015. márc. 24. 17:41
10/21 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy vicces volt. Csak nem értem, aki melletted alszik, az hogy tud vigyázni rád. Vagy Freddy Krueger-től véd meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!