Törvényesen egy 19 éves (nem rokon) vigyázhat egy 16 évesre egész nap/éjszaka? (szombatról lenne szó egész pontosan) Magyarul a barátom vigyázna rám, amíg anyukám a barátjánál van. A gyámügy ebbe beleszólhat? Köszönöm a segítséget előre is!
Ez azt jelenti, hogy megszakításos módszerrel védekeztek?
Mert ugye a fiú fog vigyázni - hogy teherbe ne essél. :DDD
A gyámügy nem fog bele szólni, hogy egy 16 éves lány kivel tölti az éjszakát, vagy a nappalt, vagy az egész hetet.
Még akkor sem, ha már benne vagytok a gyámügy látókörében, tehát voltak problémák családon belül, amelyek miatt a gyámügy rendszeresen ellenőrizhet benneteket. De a szexuális vagy nem szexuális életed nem fogja őket érdekelni. Kivéve, ha egész éjszaka drogoztok és piáltok. Na abba beleszólhat. :D
ezzel akarod a szuleidet beleegyeztetni hogy a baratodal tolsd az ejszakat??
szerintem reertek meg egyutt aludni ha te mar onnalo felnott no leszel
Törvényesen 16évesen egyedül, sajat magadra is vigyázhatnál..
16-17 évesen én vigáztam éjjel is egyedül a 4 éves unokahúgomra
A gyamügy ha nem így lakik a ember ebbe sem szólhatnabele..
Más kérdés, hogy anyukád mit szól a dologhoz..
Nem igazán értem, hogy egy 16 éves miért ne maradhatna otthon egyedül egyetlen! napra. Ha még alsós lennél, megérteném a problémát, de te 16 vagy, lassan nagykorú. Nem tudom, hogy anyukád nem engedi, vagy te félsz egyedül maradni, de ideje volna hozzászokni, mert később nagyon szar lesz.
Amúgy kizártnak tartom, hogy a gyámügy foglalkozna ezzel, úgyhogy szerintem simán vele lehetsz. Itt már csak anyukádnak lehet döntő szava.
ez elég hosszú dolog, de próbálom röviden elmagyarázni
anyukám megengedi meg már többször volt így
apámmal már rég szétmentek és megtudta, hogy ő néha-néha nincs otthon és megfenyegette, hogy tesz intézkedést a gyámügy irányába
jó mi?:D
na mindegy
köszönöm szépen a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!